Så går vi sgu til dans!

Kan I se noget nyt?

øre 1

Kan I se en forskel? (Nej det er ikke rynkerne. De har været der længe. Og heller ikke trøjen). Okay, det er lidt svært. Men altså, i weekenden var jeg offline på de sociale medier. Det er heller ikke det. Det var ret fedt! Men lige inden jeg hoppede fra, faldt jeg over dette billede på Instagram.

smykker 1 smykker

Og uden rigtig at forstå hvordan jeg havnede dér. Så fik jeg lavet en stående aftale om at jeg sku´ ha´ lavet et 3. hul i øret.

Det er ikke for sjov at man kalder mig konkurrence menneske. Jeg kan da ikke lade sådan en bold ligge.

Så lørdag drog den lille familie til Lyngby Storcenter. Vi måtte jo lige ud og stirre på morens nye arbejdsdomicil. Altså ikke Lyngby Storcenter. Men Microsoft. Det ser så fint ud. Og pænt. Og meget fancy. Og jeg glæder mig til at komme tilbage på pinden i det tidlige forår. Men forudser også at det er en dyr fornøjelse at arbejde så uhyrligt tæt på shopping…

Men altså, alt imens at B fik studset lokkerne i Stender. Gik jeg og ungerne ind i en smykkeforretning. Selvom jeg har født 2 børn, fået en jævnt stor tatovering, hoppet faldskærm. Og i øvrigt allerede har 4 huller i forvejen. I ørerne. Fik jeg kolde fødder. Jeg var mulehår fra at bakke ud. Ku ikke rigtig overskue smerten. Men foran mig sidder lille Isabella på 4 år. FIRE ÅR! Med ret ryg og et fast blik. Og siger “Jeg er KAR!”. BANG BANG! Og den unge dame fik de fineste blomster skudt i ørerne. SHIT hvor var hun sej!

No way back. Som sagt så gjort. Så nu er jeg SÅ klar til smykker til jul:-).

øre

Hav en skøn mandag! Husk at i morgen kommer der et kongetip til en super hyggelig kalendergaveting til ungerne.

KLEM MAMA C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så går vi sgu til dans!