Løse ender #1

HVAD VILLE DU SVARE? EN BLOGLÆSERS BEKENDELSER… #8 -TINE FRA HOLBÆK

Jeg fik lyst til slik, da jeg læste hendes svar om bland selv. Jeg tudede da jeg nåede til `hvad er du bange for´, og `hvad elsker du´. Jeg er vild med Tines tilgang til tingene. Hendes afslappede facon. Og hendes skønne smil.

Tag godt imod smukke Tine og hendes drenge!

tine-og-albert

Jeg blev født… en dejlig sommereftermiddag I 1985. Nærmere betegnet den 20. juni. Det passede lige med, at min far kunne aflevere min storebror I børnehave, møde min mor på sygehuset, vupti vupti så var jeg der og min far kunne nå at hente min storebror igen inden børnehaven lukkede. Vi føder rimelig hurtigt I min familie.

Jeg har… verdens dejligste dreng, der hedder Albert. Han er fra 17. marts 2015.

I mit hjem bor vi… Lidt rodet. Pt bare mig og min søn og rodet. MEN! 1 feb. overtager min kæreste og jeg en dejlig rød murstensvilla og så skal vi ENDELIG bo sammen alle tre. Plus hans motorcykel. Jeg er ret sikker på, at den tæller som en person for ham – han prøver i hvert fald pt at overbevise mig om at den skal stå i soveværelset om vinteren.

vores-nye-hus

Som i øvrigt ligger…i Holbæk. Vores nye hus ligger på Tuse Næs, lidt uden for Holbæk by.

Min livret er… MAD. Jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for en enkelt ting. Jeg ELSKER sushi, men også en god burger eller en bøf. Eller et virkelig godt stykke fisk. Jeg er i det hele taget bare madglad.

Som leder mig direkte videre til, i min bland selv pose ligger der altid… sød lakrids, salt lakrids, lakrids med sukker på, vingummiferskner, vingummikirsebær, de der små hvide/grønne/lyserøde pebermyntedimser, sismofytter og de der blå/hvide salmiakfirkanter. Som man måske kan fornemme, har min bland selv pose det med at blive lidt stor. Ups.

Jeg er ustyrligt bange for.. Ingenting. Mere. Det lyder måske lidt ”se mig, jeg er sej”-agtigt, men jeg kan virkelig ikke komme på noget, som jeg er ustyrligt bange for, men det er der nu også en grund til. For lige knap et år siden blev min søn og jeg kørt ned og jeg blev alvorligt kvæstet. Heldigvis slap Albert med en bule i panden – thank god! Jeg var i en lang periode SÅ bange for både at blive kørt ned igen og for at der skulle ske ham noget, især i de måneder hvor han var nødt til at bo hos mine forældre, fordi jeg ikke kunne tage mig af ham. Nu havde vi jo ligesom allerede en gang oplevet, at en af de der ting, der kun sker for naboen skete for os, så hvorfor skulle der ikke ske noget slemt igen? Heldigvis fik jeg med en psykologs hjælp styr på de følelser og nu har jeg det sådan, at angst og frygt ikke er noget der skal fylde i mit liv. Det er det for kort til!

Tilgengæld elsker jeg…. Min positive tilgang til livet. Og når mine to yndlingsmænd aka min kæreste og min søn ligger på sofaen og putter sammen. Det syn gør mig så varm om hjertet og jeg er mega taknemmelig for, at have mødt en mand der elsker min søn lige så højt som han elsker mig! (Min kæreste er ikke min søns biologiske far, men uden tvivl VERDENS BEDSTE BONUSFAR).

mine-puttetrolde

Jeg er VIRKELIG god til at…. Være positiv og optimistisk! Sådan virkelig, virkelig god. Selvfølgelig har jeg dårlige dage, men jeg kan næsten finde det positive i hvad som helst.

Men kan for fem flade ikke…. Noget som helst der har med bolde at gøre. Jeg har på ingen måde boldøje.

Sidste gang jeg var pinlig…. Åh, det kommer lidt an på, om det var mig der syntes at jeg var pinlig, eller andre. Sidste gang jeg selv virkelig synes, at jeg var pinlig, var nok da jeg var højgravid og troede, at mit vand var begyndt at sive og det så viste sig, at jeg bare var kommet til at tisse lidt uden at jeg kunne mærke det. Ups.

Mit bedste ferieminde var da…. Jeg i sommers var i Hamborg med min søn og min skønne kæreste. Det var vores første ferie som familie og faldt på et tidspunkt hvor jeg bare virkelig trængte til at komme væk fra hverdag, genoptræning og tanker. Vi havde nogle fantastiske dage med skønt vejr, god mad og masser af hygge. Både sammen alle tre, men også bare min kæreste og jeg. Det passede med, at babyalarmen kunne nå hen i hotellets bar, så når barnet var puttet, sad vi og hyggede sammen og fik os en god drink. Jeg blev SÅ nyforelsket i både min kæreste og min søn i de dage.

Min største drøm er…. At være lykkelig. Cheesy, I know Men det er faktisk bare det jeg ønsker i livet. Og så et barn eller to mere.

Da jeg var barn ville jeg være….. Lidt af hvert. I en periode journalist, en anden sekretær og en tredje sygeplejerske.

I dag er jeg…. Uddannet Cand.Soc i (organisations)psykologi og virksomhedsstudier. Jeg har dog endnu ikke arbejdet inden for mit felt, selvom det er 4 år siden, at jeg blev færdig. Jeg boede i Sønderjylland da jeg blev færdig med min kandidat og havde meget svært ved at få job. Efter en længere periode som ledig, tog jeg et job som kundeservicemedarbejder hos YouSee, fordi jeg var træt af at gå hjemme. Så blev jeg gravid og sygemeldt på grund af graviditeten, så var jeg på barsel og jeg stoppede hos YouSee, da jeg flyttede landsdel. Så blev jeg lidt kørt ned og har snart været sygemeldt i et år. Men lige om lidt skal jeg tilbage på arbejdsmarkedet og jeg glæder mig sindssygt meget til at finde et job og komme i gang med at lave noget igen.

Mit yndlingskluns….. Hvis jeg ikke kan slippe afsted med nattøj, er det jeans, t-shirt og cardigan.

Når jeg har svaret på disse spørgsmål skal jeg…. Hækle lidt tror jeg. Jeg burde vaske op eller pakke flyttekasser, men jeg gider ikke rigtig og man skal jo også huske at slappe af!

Jeg elsker at læse disse blogs… Miriams Blok, Sneglcille, Lillemor, Twin Peaks, Lortemor, Cana Buttenschøn, Nutidensmor og selvfølgelig Karmamilli 🙂

Hvorfor jeg læser med på dem…. Well, de fleste bloggere jeg følger med hos er forældre og jeg nyder at høre deres erfaringer, sjove historier osv. Men overordnet set handler det om, at de skriver på en måde der på en eller anden måde rør mig. Der er tit en god del humor med ind over og de har en tilgang til livet, som jeg godt kan lide. Jeg plejede at følge en masse skønheds- og modeblogs også, men det synes jeg ikke lige der er tid til mere og det siger mig heller ikke helt så meget. Jeg bruger dog Pudderdåserne lidt som opslagsværk.

Mit bedste råd til nybagte forældre… lyt for guds skyld til din mavefornemmelse og lad være med at stræbe efter perfektion. Man behøver ikke at være perfekt, for at være en god mor/far. Overhovedet.

pa%e2%95%a0e-vej-hjem-fra-hamborg

En Bloglæsers Bekendelser #1 -Camilla fra Brønshøj
En Bloglæsers Bekendelser #2 – Maria fra Viborg
En Bloglæsers Bekendelser #3 – Michelle fra KBH SV (Opvokset i Varde)
En Bloglæsers Bekendelser #4 – Julie fra Randers
En Bloglæser Bekendelser #5 – Tanja fra Holbæk
En Bloglæsers Bekendelser #6 – Tina fra Herlev
En Bloglæsers Bekendelser #7 -Julie fra Ørum

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

3 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løse ender #1