Jeg elsker begge mine børn. Med eller uden tissemand!

Hvad ville du svare? En Bloglæsers Bekendelser… #2 -Maria fra Viborg

Jeg skrev med Maria om noget helt andet. Jeg kender hende ikke privat, desværre, for NØJ hun lyder sjov! Men greb chancen og spurgte om hun kunne være med på min leg… Hun fortalte at hun var langt over termin, og i den grad manglede noget at foretage sig. Så det ville hun mægtig gerne. Det var onsdag d. 23. Og jeg sendte hende spørgsmålene…

Torsdag d. 24 november (altså dagen efter) blev hun mor. For første gang. Efter en 18 timers fødsel og en sugekop. De har det alle 3 godt, har hun fortalt.

For igår sendte hun mig sine svar. Hun havde simpelthen nået at svare på en del, inden skønne Konrad meldte sin ankomst.

Så idag er jeg mægtig stolt af at kunne præsentere en, i dén grad, nybagt mor.

Tag godt imod søde, smukke og virkeligt glade Maria!

maria-noehr11

Jeg blev født… Sammen med min tvillingebror d. 27. April i 1994.

Jeg har ….. En søn der lige er kommet til verden d. 24. November 2016. Han hedder Konrad og er jo bare verdens dejligste.

maria-noehr-2

I mit hjem bor vi….. Min kæreste Mikkel, Konrad og mig selv.

Som i øvrigt ligger….. I Viborg i midtjylland i en lille lejlighed på 76 kvm. Vi har gang i det store tegnebræt, hvor vi er ved at planlægge byggeriet af vores drømmehus – en nybygget patricier-/murermestervilla. Det skal ligge i min kærestes barndomsby Sjørslev, ved Kjellerup og vi håber på at have det færdigt inden sommerferien slutter i 2017.

Min livret er… Sushi 😁 haha NEJ! Generelt elsker jeg bare alt med ris og sovs 🙈 min mor laver en FANTASTISK gang koteletter i fad med bløde løg og champignon – og så tryller hun med ketchup og karry i sovsen. Det er sjældent jeg selv gider at koge ris.. Vi bestræber os på at være kreative og farverige i madlavningen herhjemme. Måske netop derfor er det bare en sikker vinder når vi kommer hjem forbi min mors gryder.

Som leder mig direkte videre til… i min bland selv pose ligger der altid…. De der røde, trekantede og aflange nogle med sukker på som ingen andre gider at spise. Men til gengæld har jeg lært min kæreste og endda nogle veninder at købe en twix til deres popcorn når de går i biffen. En bid af twixen og så en håndfuld popcorn (ja, det skal være EN HÅNDFULD) ind i skuffen. Prøv det! Mmmmhhhh…. det er i øvrigt heller ikke dumt med toblerone.

Jeg er ustyrligt bange for…. Mørke! Er pissebange for ting jeg ikke kan se og jeg kan køre mig selv helt op over de mindste lyde hvis jeg er alene og bliver utryg.

Tilgengæld elsker jeg…. At hygge inden døre når mørket falder på. Så båler jeg op i alle lejlighedens lysestager og ser en god film med min kæreste og hvis jeg er alene hjemme sætter jeg mig ved spisebordet og pusler med idéer til vores nye hus eller også sidder jeg i sofaen med iPaden og “indhenter” alle de indlæg jeg har misset hos mine yndlingsbloggere på bloglovin.

Jeg er VIRKELIG god til at…. Bruge tid på Bloglovin, Pinterest og Instagram! Og så mestrer jeg at lave så lange forklaringer på mine gengivelser af sjove oplevelser – som iøvrigt fortælles i et langt grin, at ingen forstår pointerne når de (ifølge mig, åbenlyst) bliver smidt i hovedet af dem. Jeg kan aldrig gennemskue om tilhørerne keder sig eller om de bare ikke kan forstå noget af det jeg får sagt med mine mange grinepauser og (en gang imellem) utroligt høje toner.

Men kan for fem flade ikke…. lide at stille mig op og tale i offentligt forum. Jeg er enormt udadvendt og social og kan ofte ende som selskabets mest talende, men så snart jeg skal rejse mig og sige noget så går jeg helt i sort 😊

Sidste gang jeg var pinlig…. Tissede jeg i bukserne. Her følger en forklaring! Jeg har siden jeg var en ganske ung teenager haft problemer med at holde mig hvis jeg for alvor fik et grineflip. Det er et af mine “varetegn” hvis du spørger mine veninder fra folkeskolen. Jeg har en rekord på at tisse i bukserne 12 gange på én dag. Og forleden gik det galt igen selvom jeg havde “holdt mig” i knapt 3 år!

Mit bedste ferieminde var da…. Min kæreste og jeg var i Marokko i foråret, hvor vi så småt opdagede at jeg nok endelig var blevet gravid. Det var ret fedt.maria-noehr-1

Min største drøm er…. Var – at blive mor

Da jeg var barn ville jeg være….. Jeg har aldrig rigtigt haft et ønske om et særligt job. Jeg har bare altid gerne ville have et, jeg ikke følte var et rigtigt job, fordi jeg vil kunne lide det jeg skal lave.

I dag er jeg…. Studerende på pædagog uddannelsens social-/ og specialpædagogiske linje og håber på at jeg en dag bliver ansat som socialpædagog hos en døgninstitution for utilpassede/kriminelle/udsatte unge mennesker.

Mit yndlingskluns….. Pt. alt der sidder løst og kan knappes op til mælkeballonerne. Jeg elsker at være fin på den feminine og rå måde. Hvis jeg skal i byen trækker jeg gerne i en sort kjole med et par nylonstrømper og så et par rå støvler og en læderjakke. Eller i en sort buksedragt med alle de rigtige oxiderede smykker fra skrinet. Eller uh, skinny jeans og en fed skjorte. Nøj, hvor jeg glæder mig til jeg igen kan passe alt mit dejlige tøj!

Når jeg har svaret på disse spørgsmål skal jeg…. Ha’ en lur! Igen!

Jeg elsker at læse disse blogs… Bare lige for at nævne nogle stykker så følger jeg i øjeblikket med på tæt hold hos Voxtrup.dk, Clamourforglamour.dk og Karmamilli.dk

Hvorfor jeg læser med på dem…. Nana fordi jeg skraldgriner når jeg læser nogle af indlæggene op for min kæreste! Camille fordi hun altid er så genialt klædt på. Og jeg er sindssygt misundelig på hendes Anne Vest rulamsjakke og Rick Owens læderjakke så det får jeg aldrig nok af at se på. Suk.. Og så følger jeg med her hos dig Christina fordi jeg simpelthen er inspireret af din måde at være mor på. Jeg har sjældent følt så meget nærvær gennem en skærm som da jeg begyndte at følge med hos dig.

Mit bedste råd til nybagte forældre…. Husk den følelse i har i kroppen lige nu og brug den når det hele bliver lidt op ad bakke.

Fik I læst svarene i sidste uges `En Bloglæsers Bekendelser´?

En Bloglæsers Bekendelser #1 -Camilla fra Brønshøj

4 kommentarer

 • Louise

  Dejlige svar 😘
  Din sidste tur står mig meget klar! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Haha.. Jeg har lige læst den første “Bloglæsers bekendelser” og hvor er det pudsigt med vores livretter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHA ja ikk´?! Jeg tænkte PRÆCIS det samme da jeg læste dit svar:-) Og tak for din tid og dit sjove indlæg. Håber Konrad er sød ved dig, og at I nyder de første dage derhjemme i fulde drag! De er fantastiske!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker begge mine børn. Med eller uden tissemand!