Det skal vi lave i ferien....

En pause, et statsfængsel og sorteper

En tiltrængt pause

Jeg havde brug for det. Tror jeg. En pause. En pause fra alt.

Jeg kunne godt mærke det lige op til ferien. Ja faktisk et par uger inden allerede.

Jeg blev mere kortluntet end jeg plejer, jeg blev glemsom og jeg følte aldrig rigtig jeg kom i mål med noget.

Mit forår har været hektisk. Mega hektisk. Og jeg trives os bedst i 6 gear. Men som alle andre, har min krop og nok især hjerne brug for en pause. Og det var så nu den grænse blev nået.

Jeg mærkede det godt, lige inden jeg tog med TDC arbejdet en uge til Vegas på Microsoft konference, at jeg havde brug for en pause. Men havde nok ikke regnet med at jeg havde SÅ meget brug for det.

Landingsstellet nåede jo nærmest ikke at ramme dansk landjord igen, og jeg (et døgn forsinket) kunne begynde min ægte ferie, inden jeg smækkede pc’en i og lukkede mentalt ned.

I halvanden uge har jeg ikke åbnet den en éneste gang. Og det er meget ulig mig. Men det var dendundelynme tiltrængt. Det kan jeg mærke nu.

Sneglegear

Vi er kommet helt ned i sneglegear. Oprindeligt var vores plan at køre Sønderjylland tynd den første uge, og så have en uge hvor vi kunne køre til Tyskland eller andet godt.

Men lørdag tog vi en masterbeslutning om at køre retur til skoven og bare være hjemme. Tiltrods for at jeg følte det lidt som et nederlag, at vi ikke kunne klare camping mosten, så kan jeg godt mærke nu, at det var det HELT rigtige.

For selvom man altid siger at det er godt at komme væk fra vasketøj og anden praktik. Så synes jeg faktisk at det er herre top fedt, at vi kan stå op når det passer os. Spise morgenmad kl 12.00. Være helt renon i snavsetøjposen. Få fikset de der ting der nu engang skal fikses. Og have tid til at sidde og sortere perler i to timer eller spille sorteper med børnene. Det føles jo som én lang weekend.

Og endnu federe, når ferien er slut og hverdagen starter igen? Så har vi ikke skubbet alle de ting foran os.

Nå, men altså kort sagt.

Vi rånyder ferien. Jeg har været lidt længe om at komme ned i gear.

Hvad ferien har bragt, so far?

Vi startede lidt forsinket, da jeg havde en crazy hjemtur fra Vegas. Vi fik pakket bilen mandag og kørte mod Odden om eftermiddagen. Tog to dejlige nætter og dage i min fars båd, hvor der blev badet, fanget krabber, spist is, drukket kolde øl, spist god mad og bare hygget. Onsdag morgen tog vi færgen til Århus og droppede planerne om Aros og den gamle by og satte istedet kurs direkte imod en lækker strand. Herfra bookede vi overnatning i Horsens statsfængsel (fed oplevelse iøvrigt). Tog direkte fra fængslet torsdag morgen, til Legoland hvor vi havde booket overnatning på Legoland Castle og to dage i parken. Havde to fantastiske dage, så selvom det var dyrt, var det uden tvivl ALLE pengene værd med den overnatning. Og vi fik fejret August 7-års fødselsdag i legoland med highfives fra alle og et Legoland kørekort.

Trætte og mætte af klodser, bookede vi overnatning på Hestkærvej familiecamping i et telt. Spiste mad på Filsted kro lidt udenfor Grindsted (med det sødeste personale og god mad). Og sov så der natten over. Eller det gjorde vi faktisk ikke, for to tyske familier mente at kl 3.44 var et helt perfekt tidspunkt at vågne på. Og råbe på. Så det gjorde de. Og alle andre telte lå såfremdeles også vågne. Så temmelig trætte og møre, med udsigt til skybrud i Jylland, en booking på en ny campingplads hvor vi selv skulle slå telt op og iøvrigt ud og investere i en masse campinggear. Så tog vi en masterbeslutning om at vende skuden og køre hjem til skoven igen.

Som sagt, så gjort. Fik besøgt lidt skøn familie i Horsens på returruten. Har tilbragt to dage på vores yndlingsstrand, Hornbæk, en dag på Frilandsmuseet og en dag hjemme.

Nu er vores opvaskemaskine steget af. Jeg har tabt to gange i sorteper til min nu 7-årige søn. Og sorteret ALLE de gule og grisefarvede perler ud af en giga bøtte.

Vi er officielt i feriemode. Og på søndag tager vi til Bornholm.

Det var vel egentligt bare det jeg ville sige.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal vi lave i ferien....