Bornholm -MUST SEE n´ EAT

Det skal vi lave i ferien….

Om godt 14 dage, står den på ferie for os. Jeg skal lige et smut til Las Vegas i en uge med job først, og derefter står den på familietid og ferie.

Og for allerførste gang har vi et min. af planer, plus, vi holder det man vel kalder en slags staycation. Vi flyver altså, som udgangspunkt, ingen vegne.

Feriebudgettet er gået til Legoland -rub og stub

Vi har brugt hele feriebudgettet på to dage OG en overnatning i Legoland. En KÆMPE drøm for hele familien. Ingen af os har været der siden vi selv var 7 og 10 år (ja og ungerne har aldrig prøvet det før). Og da August fylder 7 år midt i ferien, har vi simpelthen booket en overnatning på et troldmandsværelse på det nye Legoland Castle. Det vil med andre ord sige, at barnet vågner OP på Legoland Castle på sin 7 års fødselsdag. Hvis dét ikke er magisk, så ved jeg ikke hvad er. Og vi glæder os helt vildt. Alle sammen. Resten af ferien skal vi så sove i telt og spise dåsemad. Men det har os´ sin charme. Kidding.

Ej, jeg tror vi gør det, for ærligt vi ved det ikke, at dagen efter jeg lander fra Vegas (måske to dage, så den værste jetlag lige kan lægge sig), pakker vi bilen og kører imod Sønderjylland, måske ovenikøbet Tyskland. Og så TROR jeg, at jeg har fået overtalt Bastian til at vi overnatter min. 2 nætter på en campingplads. Hvor vi skal hen? Og hvordan vi skal sove? Det aner vi altså endnu ikke. Det eneste vi ved, er at det nok er en god ide at være i nærheden af Legoland d. 25 juli.

En uge HELT uden planer og Bornholm

Derefter har vi en god uge helt uden planer, igen. Måske vi fanger min far og stedmor et sted i det danske farvand og overnatter et par dage på båden med dem, måske vi tager på camping i Sverige (måske vi hopper på en afbudsrejse hvis vejret VIRKELIG er skidt), måske vi finder et sommerhus et sted? Vi ved det ikke. Men den sidste uge, dén ved vi hvor vi skal tilbringe. Og det bliver med Svigermor (min) under armen, på solskinsøen Bornholm, i den fine by Svaneke.

Vi glæder os helt vildt til mega afslapning, til pølsehorn, brikjuice og Sigurds fortællinger på Mofibo til de lange køreturer (vi ejer ikke en ipad). Og til bare at køre den vej hvor vinden blæser os. Vi har ikke prøvet den form for ferie før. Måske det bliver mega stressende. Måske det bliver mega fedt!

Følg os på Story (fra Vegas, over Legoland, og til Bornholm)

Vi kommer jo nok til at smække lidt i story (I ved den på Instagram), hvis jeg kender mig selv ret… Så dér er I velkomne til at følge med.

Indtil da, vil jeg forsøge at dulme nerverne og rejsefeberen overfor min foranstående Vegastur. Ikke fordi jeg er bekymret for at flyve eller rejse, det har jeg aldrig været. Men efter jeg har fået børn, så synes jeg sgu det er lidt stramt (og hårdt) at være SÅ langt væk fra dem. Om end jeg VED de kommer til at have en fest herhjemme, med miniferie hos diverse bedsteforældre, og med Bastian. Og ja, jeg skal nok også tage jer med under huden om mine tanker før, under og efter Vegas, igen ovre på det der Instagram medie.

ps jeg har i øvrigt lavet en guide af insider viden med tips til Bornholm, læs den hér.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

  • Camilla

    I vil elske Legoland og hotellet – begge dele er absolut magisk for både børn og forældre, dog er det i den grad højsæson, så husk tålmodighed til kø kø kø 🙃
    Vesterhavet ville være mit absolutte must for camping, ingen sommer uden en tur i Vesterhavet – kunne med fordel kombineres med sandskulpturfestival i Søndervig. Kender kun Hvidbjerg Strand Camping, som er fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bornholm -MUST SEE n´ EAT