Sådan spotter du en Pokémon Go jæger!

Den perfekte (og orginale) Spaghetti Carbonara -MUMS blev der sagt!

DSC_0629

Min livret, så længe jeg kan huske, har været Spaghetti Carbonara. JEG ELSKER DEN RET! Af hele mit hjerte. Det var muligvis også den allerførste hovedret, jeg lærte at lave til familien. Og jeg blev skamrost for den. Jeg har ALTID lavet den med fløde og en masse ekstra lir.

For en måned siden ruskede Bastian min grundvold, han brød min spaghetti Carbonara lov, og introducerede, en noget skeptisk mig, for en ny opskrift. Eller gammel, var den sådan set. Bastian hev mig tilbage til de originale italienske roots, og præsterede at lave en Carbonara der slog benene væk under mig.

Hvad der skete? Nu vil jeg ikke have andet end hans umåde lækre variant! Og derfor synes jeg heller ikke I skal gå glip af den.

Velbekomme.

Nedenstående passer til 2 voksne og 2 børn og alle ingredienserne kan købes i Netto. Man kan også gå all ind og lave luksus udgaven, hvor man opgraderer til hjemmelavet spaghetti, en gris du selv har skudt og parmesan hentet hjem fra Italien. Den tager vi næste gang.

Det skal du bruge:

2 øko æg (buræg er naturligvis ingen option…)
Ca. 100 gr parmesan
200 gr bacon
400m gr spaghetti (det tynde)
Salt og Peber

Sådan gør du:

Sæt vand og 2 tsk salt over i en gryde til spaghetti (vandet må gerne smage af middelhav)

Skær baconen i små tern

Når spaghetti vandet koger -hæld spaghetti i og kog som anvist på pakken. Husk at røre i spaghettien undervejs (VIGTIG DETALJE)

Steg bacon på pande til sprødt og lad den ligge på panden inkl. stegefedt

Riv parmesanen fint og rør sammen med de 2 hele øko æg og peber i en lille skål

Brug en pasta ske eller tang til at tage (den færdigkogte og AL DENTE) spaghetti direkte fra kogevandet og op på panden med baconen (det gør ikke noget, hvis noget af kogevandet følger med). Vend det hele godt

Lad spaghetti og bacon blandingen køle af på panden, indtil det værste damp er aftaget (igen en VIGTIG DETAJLE)

Tilføj ægge- og parmesan blandingen på panden med spaghetti og bacon -vend godt rundt.

Servér i dybe tallerkner og pynt med en dusk basilikum.

Dette er den originale opskrift, og den smager PISSE GODT!

OBS! Hvis æggemassen bliver til røræg når den kommer på panden, har spaghettien ikke kølet nok af.

Velbekomme.

MAMA C(arbonara)

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Majken

  Det lyder både nemt og lækkert og måske endda lidt sundere(?) end versionen med fløde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg tænker bestemt den er sundere!!!! (indsæt passende abe emoji!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan spotter du en Pokémon Go jæger!