Den ikke instagram venlige nytårsaften....

Rejsedagbog d. 18.12.16 -Fra Brønshøj til Bangkok

dsc_0018

Kære rejsedagbog. Til trods for at min yngste arving har sørget for at slette alt indhold på min tlf. Er det lykkedes mig at gendanne lidt igen. Så nu vil jeg (håber jeg) udgive et indlæg om dagen, med korte fortællinger fra vores skønne ferie. Hvis man ikke er til sådan noget. Springer man bare forbi. Eller scroller for at se dejlige billeder….

Lørdag d. 17 var en, på alle måder lang dag. Aldrig er sætningerne, er det NU vi skal rejse til Thailand? Eller, hvornår skal vi ud til flyveren? Blevet sagt så mange gange. Vi vågnede tidligt. Og spændte. Og vi skulle først flyve kl 21.30. GOSH!!!! Spurgte man børnene, kunne man ligeså godt have sagt, at vi skulle afsted dagen efter. Eller året efter. Eller i deres næste liv.

Lørdag d. 17.12 var en, på alle måder, lang dag.

Har I nogensinde prøvet at pakke til Thailand i 14 dage til 4 mennesker (JA, det er mig der står for al pakningen). Fokuseret, målrettet og meget strukturet går jeg til opgaven med hård hånd og alvorlig mine. Og jeg skal helst ikke forstyrres førend jeg er færdig. Jeg har et seriøst Excel ark jeg har arvet fra en ingeniørveninde (som iøvrigt går på omgang i studiegruppen). Excel arket, ikk’?!. Ikke veninden, jo!

Men for katten det er svært at mestre den opgave når man hvert andet minut skal hælde mælk op, tørre numse, vaske lort af sengetøj, vaske lort af barn, rydde legetøj op, pakke de samme ting ned i kufferterne, igen, fordi NOGEN finder det på tide at pakke ud førend vi overhovedet er taget afsted.

Har man ikke prøvet at pakke med en halvanden årig bandit i huset?! Så siger jeg jer. Følgende sætning opsummerer meget godt hvordan det føltes:

“Bastian? Vi aflyser. Vi tager ikke afsted. Det er SIMPELTHEN ikke det værd. Det her pakning? Det tager livet af mig!”

Men det lykkedes og vi kom afsted. Og det var alle sekunderne med måsen i vejret, ifærd med enten oprydning eller pakning, værd, da vi fandt vores pladser i flyet. Ungerne var ELLEVILDE!!!! Helt ekstatiske!

“FAR FAR FAR!!! Der er fjernsyn i sædet!!!”

“MOR MOR MOR!!! Eiiii jeg glæder mig helt vildt!”

Jeg tror sgu det er vildere end juleaften. Åh hvor jeg håber vi og turen kan leve op til det. Og blive én af den slags man husker for evigt!!!

26 timer. 2 gange flyvetur med Qatar (fremragende flyselskab iøvrigt). 3 timer i Doha. 8 pølsehorn. 36 køer, 14 Security Checks. 48 kærlige niv i Annas æblekinder, fra fremmede der syntes hun var åh så nuttet! En politieskorte og en bilkø pga en Thailandsk konge. Skulle der til. Fra vi forlod Brønshøj til fødderne ramte Bangkoks jord, og ansigtet den fugtige varme.

Men nu er vi her. Vi er smeltet på hver vores seng. I verdens STØRSTE hotelværelse. Med hvert vores barn under armhulen. For at nappe sølle 5 timer inden et par biler henter os kl bæ. Og kører os på vores videre rejse.

Ind i den Thailandske jungle.

Godnat 😘.

Bonus info: Til rejsen havde jeg bagt nogle pølsehorn, og indkøbt figenstænger og digestive. Meget rart at have, da børn stort set altid bliver sultne, når stewardessen ikke har tid.

I kan læse de andre indlæg fra ferie hér.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Michelle

  Åh, det lyder som en god ferie! Har du/I selv planlagt turen eller haft et rejsebureau til det, og hvilket? Kh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det var super dejligt! VI fik Jysk rejsebureau til at planlægge turen. Og det gik super godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Skønt indlæg:-) Det har helt givet mig lyst til at prøve det samme om et år eller to når vores datter er lidt større (pt. 8 måneder)
  Dét der Excel-ark – vil du gerne dele det?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅRH TAK!!!! Det må I gøre, det er det hele værd. Ja det kan du tro. Jeg finder lige ud af hvorledes det kan lade sig gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ikke instagram venlige nytårsaften....