Sådan bager du en fondant kage

At få en lillesøster (-eller bror)

Godnat kram

Godnat kram

Mød min nye kæreste skat. Jeg elsker hende liiiigeså højt, som jeg elsker dig. Er hun ikke sød? Og smuk? Og ved du hvad? Hun skal bo hos os. ALTID! Er det ikke skøøøøøønt!?!

Sådan siger man at børn har det når baby flytter ind. OH.MY.GOD! Jeg ville blive stikHAMRENDE helt igennem TOSSET i skralden på Bastian hvis han lavede det trick på mig. Så jeg kan fan´fisme godt forstå at de små afkom får en bette reaktion på tilflytteren.

Vi var beredte til tænderne inden jeg fødte Anna. Vi ville gøre vores ypperste for at give både Anna og ikke mindst August (faktisk mest August, Anna fatter jo alligevel bjælde og har aldrig prøvet andet), den bedste start på søskende livet. Læs endelig vores råd og regler hér hvis du står og venter dig nr. 2.

Men hvordan er det gået?
Jeg er blevet spurgt om ikke jeg vil fortælle hvordan det er gået med søskende forberedelserne. Selvfølgelig vil jeg det.

Faktisk vil mit umiddelbare svar være: “Vi har ikke mærket en disse forskel på August”. Helt alvorligt. Da August kom hjem fra mormor d. 19 marts dagen efter jeg havde født Anna, kunne han (til trods for sine kun 2,5 år) næsten ikke være i sin egen krop af glæde. Han var bogstaveligt, spændt som en flitsbue.

Mor, er baby ude af maven?”

“Hvor er baby?”

“Må jeg se baby?”

“IIIIIIIH hun er min baby”

“Jeg ÆLSKER min baby”.

Det har han faktisk gjort siden. Vi har ikke (7-9-13) haft en eneste situation hvor han er blevet gal på Anna, har slået hende, har lagt sig på hende, har sagt grimme ting om hende, spurgt hvornår hun skal tilbage i maven eller nogen af de andre skræmmehistorier.

På den anden side kan han ikke gå i seng uden at have sagt godnat til Anna, tage i børnehave uden at sige farvel til Anna, hvis hun græder løber han ind og laver fjolleansigter til hende eller giver sut. Gylper hun synger han (på den der melodi I ved): “Babyyyyy gyyyyyyylpeeeeeeer” og hvis jeg eller Bastian ikke er hurtige nok, så finder han selv noget køkkenrulle og tørrer hende om munden. Kæft hvor er han da egentligt kær og omsorgsfuld, nu hvor jeg sidder og opsummerer. Jeg knuselsker ham.

Men alt er selvfølgelig ikke fryd og gammen. Kan godt høre at jeg fik malet det vildeste glansbillede. Oh no. Ingen glansbilleder her. August kan i dén grad også té sig. Bare læs dette indlæg om trodsalderen. For tiden diskuterer vi (stadig) alt og så er han begyndt at pjevse BIG TIME. Er der noget mere annoying? -Det tror jeg faktisk ikke. Og så har han SUPER svært ved at huske, at gå på toilettet når han skal tisse. JA, jeg vasker SYGT meget tøj.

Diskussionerne tilskriver vi (og børnehaven) trodsalderen.

Pjevseriet og tis i bukserne derimod, kan være en reaktion på både børnehaveskiftet og baby. Vi ved det ikke. Men vi tager det oppefra og ned.

Summa Summarum, det er nok de eneste reaktioner jeg kan vride ud af den klud. Bottomline er at jeg faktisk synes vi er lykkedes RET GODT med at implementere baby i vores liv, hjem og dagligdag.

Håber dette kan bruges og at det kan hjælpe andre med en god start på søskende livet. Så har du lyst, læs endelig vores gåde råd til at få nr. 2.

Første møde

Første møde

Mere godnat kram

Mere godnat kram

Inge der siger at man ikke kan have baby med i legen

Ingen der siger at man ikke kan have baby med i legen

I simply love this Picture!

I simply love this Picture!

Klem C (der sidder på Lagkagehuset UDEN at spise en træstamme. Det tror jeg faktisk aldrig jeg har prøvet før)

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bager du en fondant kage