Verdens bedste Æblekage

Vil I se vores hjem? Nu er det til salg….

kildelbet

Det gør sgu lidt ondt at smide det online, samtidig med at det giver seriøse sommerfulge. Første skridt der gjorde det til virkelighed for mig (udover underskriften med ejendomsmægler), var da skiltet kom op ude ved vejen. Andet skridt er nu. Hvor huset er online. Nu er det sgu ægte. Som August ville sige:

“Er det ægte til salg, mor?”

“Ja det er det min skat”.

Hjem kære hjem.

Vores hjem. Dét hjem der indtil videre har dannet rammen om begge børns barndom. De har begge været nyfødte i det hus. De har taget deres første kravletag. De har taget deres første skridt. De har sagt deres første ord.

Det var mit og Bastians allerførste rigtige fælles hjem. Og ret store køb for 6 år siden.

Kun en uge gik der fra det var online, til det var solgt. Og vi var 3 om buddet. Med rette. For det er SATME en perle. Men nu skal det danne ramme for en anden dejlig familie.

For det er officielt til salg. Det har været online 5 timer. Og vi har allerede første fremvisning på torsdag. Og åbent hus på søndag. I er da mere end velkomne. Jeg lover der vil ligge en lille småkage eller to. Det har jeg lært skaber en god stemning.

Åh gud jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå. Om der går en uge, eller 2 år. For at være ærlig? Ved jeg faktisk ikke rigtig hvad jeg håber på.

I er flere der har spurgt om jeg vil poste linket til salgsopstillingen når det var parat. Og selvfølgelig. Alt andet ville da være dumt. Og I må da hjertens gerne fortælle om det til en ven eller to, hvis I kender nogen der søger.

Så here goes! Hvis man vil have lidt stemning undervejs. Kan jeg anbefale at lade Jason Mraz massere øregangene imens man kigger billeder.

 

SE HUSET HÉR!

Ej sig da gerne hvad I synes!? Jeg er så spændt at jeg ikke kan være i min egen krop. Nå, det holder vel op med tiden.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Tina M

  Årh hvad!!! NEJ, hvor er det et fedt hus!!! Det har i solgt hurtigt, det er jeg slet ikke i tvivl om :o) Jeg kan godt forstå i gerne vil lid udenfor KBH. Jeg flyttede selv fra Valby til Roskilde for 3,5 år siden , og har ikke fortrudt et eneste øjeblik :o)
  Krydser fingre for et godt salg, og rare mennesker til at overtage jeres dejlige hjem og lave nye gode minder i det :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Årh tak! Vi er VIRKELIG også glade for det!! Og samtidig glæder jeg mig til at flytte ud af byen. Så tak for den kommentar:-). God fredag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor ser det lækkert ud😊
  Hvordan kan det være i vil sælge, og hvor skal i hen og bo nu??
  Det er selvfølelige okay hvis du ikk har lyst til at svare😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Det ER mega lækkert. Vi vil gerne til Hareskoven. Og af selvsamme årsag sælger vi. Og selvfølgelig vil jeg gerne svare, og fedt du spørger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste Æblekage