Hvem er jeg med ét ord (og et cirkeldiagram)

Påsken du ikke vil hjem fra…


Jeg er slet ikke, på nogen måde, klar til at give slip på ferien.

Åh du herlige påske, hvor har du været god ved os. Ikke en finger kan jeg sætte på noget, du har simpelthen været helt igennem perfekt.

Vejret i sig selv har jo været magisk godt. Vi har ingen planlagte planer haft og har kørt telefonfri tid i store perioder af ferien. Det kan sgu noget særligt.

Alligevel har vi set en sær udstilling på Louisiana, overnattet i sommerhus, været til fire påskefrokoster, spillet kongespil, spist is på Skovshoved havn og råhygget i haven. Alt sammen ret så spontant.

For vi ser stadig ikke tv og jeg er vild med det, det gør ved børnene og familien generelt. Har man ikke prøvet det? Så en varm anbefaling herfra.

Åh og så er vores babypige blevet fire år.

De magiske fire år. Dvs. hun er ude af trodsalderen og der er faldet en vild ro over hende. Det føles som om at hendes selvværd har fået et energiboost. Hun har lagt pjevs på hylden, har fået et crazy ordforråd og har knækket cykelkoden. Min lille modige forsigtige mus.

At holde ferie med vores to rollinger på nu 4 og 6 år har med andre ord, faktisk været ret fedt. De er så pisse kære med hinanden. De er de bedste venner og de sejeste wingmans. Jeg smelter lidt hver gang August roser Anna og hepper på hende hvis noget er lidt svært. Og når Anna leder efter August hånd for at finde ro og støtte.

Kære påskeferie, tak for dig.

Du var god ved os og jeg er på ingen måde klar til at vinke farvel til dig. Så vi lukker imorgen af med et fodbold påskecup og en sidste påskefrokost i gode venners lag.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg med ét ord (og et cirkeldiagram)