APA vs. Mindful Moving -En sammenligning og min erfaring

Vi har været offline og i vandet

InstagramCapture_52988f0f-ad6d-4610-909e-94b1e4816b58

Årets foto. Lille mand og hans bedste ven, Kirsten. På vej ud i livet! I fuld firspring

Men jeg har da BESTEMT ikke glemt hverken jer eller blog. Vi har bare hygget os gevaldigt. I svigerforældrenes sommerhus. 2.nden klitrække fra vandet. Så selvfølgelig var jeg i. 3 (TRE) gange. I vandet altså. Og hold nu KÆFT det var koldt, men godt:-). Vi elsker at være der. Lige dér. Ved Bjerge Strand og bare koble fra og nyde. Det er et skønt sted. En lille oase midt i det hele. Ingen regler. Et slaraffenland for en gut på snart 3. Som i øvrigt da heller ikke ville med hjem.

Jeg havde jeg glemt min pc, og desuden var internettet temmelig mangelfuldt og sporadisk virkende. Præcis som sådan noget skal være i et sommerhus.

Så vi koblede virkelig helt af og nød hinandens selskab. I denne sætning har jeg inde i mit hoved udeladt og glemt SAMTLIGE trodsalder kampe. PYT! De trækker kun tænder ud i et par år. KAN. GODT. KNIBE. BALLERNE. SAMMEN! Føj for den lede, havde sgu glemt at forberede mig på trodsalderen. SCHEISSE. Men vi elsker ham jo alligevel. HØJT. Især når han hører efter.

I dag, lørdag eftermiddag vendte vi snuden mod Brønshøj igen, og nåede da lige at få samlet trampolinen. I ved den nedgravede. Inden aftensmaden. Oh dear, sådan noget tager alligevel et par timer. 2 mand høj. Men det var det hele værd, August ELSKER DEN. Han har allerede remset samtlige venner (og pædagoger) op, som skal hjem og prøve den. Cute lille guldklump. Med et stort hjerte.

I morgen skal cykelmyggen B en sviptur rundt om Sjælsø med en masse andre cykelgale mennesker. Alt imens skal jeg have min debut som soccermum og altså med bette Anna i bæreselen, til August første fodbold træning i Utterslev mose. Sammen med Aske. Vi glæder os, tør jeg godt at sige.

I´ll be back efter weekenden. Nu er jeg nemlig ved at skvatte ned ad stolen af træthed. Så jeg vil hoppe under dynen sammen med baby A og med et par stemningsbilleder fra sommerhuset på nethinden, ønske jer alle en god nat og fine drømme.

InstagramCapture_2dbf8034-3286-4e62-85bb-2c41a006b040

Det var alligevel LIDT for koldt for sådan en lille gut

InstagramCapture_3f406a89-e94a-4cf5-b149-bf01932a7590

Men JEG var i! Elsker det:-) Især bagefter.

InstagramCapture_05a7bff9-6502-4403-b332-db0b3f4a55ea

Og dét er hvad jeg mener med bagefter. Life is good!

KNUS C

Smid en kommentar (jeg elsker det)

  • Lyder virkelig som nogle dejlige dage I har haft <3 Men brrrr det lyder koldt med vandet…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APA vs. Mindful Moving -En sammenligning og min erfaring