Genbrugsjul

…så var der dengang jeg fik en fartbøde i Norge

Sygesikringen siger 36 år. Men for mig, ER det vitterligt bare et tal.

Der findes tidspunkter, som når jeg ligger på gulvet og ormer mig afsted som en hvalros med ungerne, at jeg føler mig som en 10-årig.

Og så er der kl. 2.00 om natten, når jeg sidder, dullet op, med veninder på en bar og drikker cocktails, at jeg føler mig som en på 25.

Og så er der de gange jeg kigger på børnene og opdager hvor store de er blevet og tænker

“Det var lige godt syttens, jeg selv er ikke en dag ældre, hvordan i alverden er de groet sig så store?”

Her den anden dag, gik jeg hjem med Anna i håneden fra børnehaven. Forbi os cykler en ung pige. 10 klasse måske. Og jeg tager mig selv i at tænke. “Ej hvor sødt, hun tror sikkert at nogen har fået barnepigen (altså mig) til at hente barnet (altså Anna) idag.”. Kan ikke helt gennemskue om jeg er i en slem fase af `IN DENIAL´, eller om jeg oprigtigt føler mig mega ung.

For jeg har aldrig haft krise med min alder. Men jeg har fanme os nået meget. Eller altså jeg har jo ikke nået meget meget. Men jeg har nok bare nået lige præcis det jeg ville. Og det fede er at jeg aldrig har følt at jeg har haft travlt med det.

Når folk jeg ikke har set længe spørger hvordan jeg har det? Så svarer jeg:

“Jeg har det sgu godt. Som blommen i æg”

Jeg bor i en magisk skov. Jeg hører fuglekvidder når jeg vågner. Vi har 8 egern i haven hver dag, en giga edderkop der hedder Torben, og en KÆMPE enhjørning der hedder Niels. Jeg har et godt job i TDC med en fast fridag om ugen. Hvilket giver mig plads og overskud til at starte min egen virksomhed. Jeg er partner med verdens bedste Loui, som jeg ikke ville bytte for noget. Jeg har min familie. To skønne unger. Og så er jeg nok i mit livs bedste form.

Jeg frygter på ingen måde min fødselsdag. Jeg glæder mig til den. Hvert år.

Hånden på hjertet? Jeg har sgu aldrig haft krise over den alder.

Mange andre ting har jeg haft krise over, men alder har aldrig været én af dem.

Om små 2 måneder skal jeg for anden gang i mit liv gennemføre Vasaloppet, 90 km langrend i Sverige. Læs om første gang hér.

Og så har jeg en hed drøm om at bestige Kilimanjaro. Måske i 2019!?!?

THE BUCKET-CHECK-LIST

So far, fejrer jeg bare alt hvad jeg har nået so far. Og nu hvor det rent faktisk ER imorgen jeg har fødselsdag, så har jeg lavet en slags lille opsummerende bucketliste af ting jeg HAR gjort. Here goes:

 • Boet på Hawaii
 • Lært at surfe
 • Taget dykkercertifikat
 • Svømmet med Delfiner
 • Spist en skefuld kanel (eller prøvet på, man kan ikke…)
 • Fået min. én ny veninde hvert år
 • Været i Madrid med min mor
 • Fået mig en kæmpe tatovering og skal snart have den næste
 • Lært at tale flydende spansk (efter at have boet der ét år i start tyverne)
 • Købt hus
 • Fået børn
 • Lært at spise karry (det tog kun 30 år, de første 29 troede jeg vitterligt ikke jeg kunne li´ det)
 • Sprunget faldskærm (og fatter STADIG ikke mængden af hud jeg har!!! #blafre #ogjadeterenzebraimitbælte #dontask)
 • Arbejdet som syngende bartender
 • Uddannet mig som Civilingeniør
 • Og en kort uddannelse som danser
 • Boet i Bjerringbro (og arbejdet på Grundfos)
 • Holdt en slange (som i PYTON slange)
 • Trillet udover et psyko stejlt bjerg på Fillipinerne lukket inde i en kæmpemæssig badebold med luft i (that shit was freaking scary, jeg begyndte kortvarigt at tro på Gud)
 • Været på landsdækkende tv, af flere omgange
 • Drukket mig stang barcadi i Calella og vadet direkte ind i en dør (NOT a pretty sight)
 • Fået en fartbøde i Norge (OF ALL PLACES!!!! Og ironien ville at vi LIGE havde joket i bilen med at hvis vi skulle have en fartbøde på skiferien, så skulle vi sørge for at få den i Sverige…..HAHAHAHA, 5 min. over grænsen. HAPS! Og jeg røg i nettet med 5-7 km i timen for stærkt…. 3000 bobs! Som jeg husker det)


Nu stopper jeg…. men der er sikkert en milliard andre ting. Det ved jeg. Og jeg fortryder ikke det mindste af ovenstående. Bevares, der er momenter i mit liv jeg glimtvis fortryder. Men så kommer den løftede pegefinger op i mig og husker mig på, at det sikkert har lært mig et eller andet, og at det uanset hvad har gjort mig til hvem jeg er idag.

Og hende kan jeg svært godt lide!

Nu vil jeg lave mig en ny GT (har drukket den første). Smække dette indlæg i æteren og sætte denne serie på.

SO LONG! Imorgen har jeg fødselsdag (IGEN) og det i sig selv, er mega optur!

Okay MÅSKE nogen skulle have sagt noget til mig dengang, for 14 år siden. Jow, mine bryster sad godt… men ALLIGEVEL! #annafårALDRIGlovatgåsådanibyen #WTF #ogmedhat?!?! #afuld?

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsjul