Kuren imod `skrukhed´

Om at være sammen….

Annonce for Carlsberg, med min helt egen personlige historie.

“Jeg vil bevise overfor hele verden at man godt kan starte en virksomhed op, uden at barrikadere kælderdøren med pizzabakker og coladåser, og først set solens lys når ungerne er fløjet fra reden!”

Og det er os gået ok. Lige indtil vi ramte efteråret 2018. Bortset fra at vi ikke ejer en kælder og at jeg nærmest kun drikker cola når jeg har Roskilde syge.
Så har, og er, efteråret 2018 (været) et af de mest nervepirrende, spændende, sindsoprivende og lærerige efterår, jeg nogensinde har prøvet.

Jeg havde set den komme og nåede også at advare Bastian imod lange arbejdsdage og manglende nærvær.

Upfront fik han denne advarsel:

“Putte!? Jeg får et temmelig travlt efterår. Så jeg håber inderligt vi kan rumme det i familien. Kan du måske tage lidt over derhjemme?”.

Og det har han sgu gjort. I meget lang tid har ungerne stort set altid efterspurgt mig. Som i så mange andre familier, gætter jeg på. Altså ikke at andres børn efterspørger mig. Men at mor, somehow, bliver den primære. Men Bastian har taget det i stiv arm, og har vist sig fra en helt ny, og ukendt (men ret fed) side. Han er steppet ind og er steppet op. Og han har taget så tosset meget ansvar herhjemme, at jeg for første gang har følt mig overflødig. Som i den der de-kan-sgu-klare-det-uden-mig følelse. Bare glimtvis. Såklart. Men han skal fisme have credit for at klare ærterne, imens jeg løber startup hornene af mig. Det bedste af det hele!? Han gør det faktisk med et smil. Det er awesome! Og pludseligt blev Bastian den primære.

Så alt imens at jeg har passet et krævende job i TDC, har bygget min egen virksomhed op, løbet en halvmarathon, tilmeldt mig som kontaktforældre i 0-klasse, gennemført en Ladies Mud Race, afholdt 2 messer, deltaget i den vildeste pitch, blevet optaget på det sejeste inkubator program, lanceret 2 produkter, og sikkert en milliard ting jeg har glemt. Så har han sgu sørget for at ungerne (og jeg) har fået mad de fleste dage. Han har afleveret og hentet i sådan en grad at jeg har mistet overblikket over skiftetøj i begge børns garderober. Og næsten glemt pædagogernes navne. Og så har han vasket tøj. Bastian har ADLRIG vasket tøj.

Det var egentligt slet ikke meningen at dette indlæg skulle handle om Bastian. Det skete bare. Jeg begyndte at skrive og pludseligt stak det af for mig. Det gør gerne når jeg få rhul på skriveboblen. Men det skulle faktisk handle om det `at være sammen´.

At være sammen som familie.

For selvom jeg har haft tosset travlt, så har vi skabt os nogle små åndehuller undervejs, og givet børnene den opmærksomhed det kræves, når man har børn. Og imorgen, onsdag har vi vores store launch med virksomheden. På Amerika Plads og vi glæder os. Meget. For fra på torsdag, så skal der bare kløes på, og vi kan igen sætte os i uldsokker, med kaffe i hånden og knokle videre i vores startup.

“…min koneværdi på det officielle marked er dalet gevaldigt”

Men iaften, vil jeg nyde min familie, med Thai mad, som er Bastians hofret (samt alle andre retter). Jeg er jo seriøst blevet en idiot i et køkken efter jeg flyttede sammen med ham, min koneværdi på det officielle marked er dalet gevaldigt. Men for helvede, jeg glemmer jo at salte kartoflerne, og skam koger et blødkogt æg til det er gråt.

Så i aften skal vi have Thai mad, og til det vil vi nyde en kold Nordic fra Carlsberg, den gyldne (som er min favorit) og deres nye Ale (der er Bastians favorit). Og så har jeg lovet min søn at spille Junior Matador, så mon ikke vi runder af med det?

For det kan sgu noget særligt det der med bare at være sammen.

Advertisement

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

  • Nina W.

    I er for seje! 🙂 (den øl smager altså også godt)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kuren imod `skrukhed´