20 gode ønsker til 1-års fødselsdagen

At være i Vores Børn, cykel med pedaler og månedsfoto

11 MDR

Det har været en begivenhedsrig weekend. På den begivenhedsrige-når-man-har-fået-børn måden. Én har rundet den sidste månedsfødselsdag, nogen er begyndt at cykle (noget nogen andre har glædet sig frygteligt til) og så er disse nogens mor i Vores Børn. Stuure stuure sager.

vores børn

Lad os starte bagfra. Omend dette kommer til at have sit helt eget indlæg. Det fortjener (og kræver) emnet. Så vil jeg gerne allerede nu løfte sløret for at Mama C (altså MIG) er blevet interviewet til magasinet Vores Børn. Det handler om min holdning til kønsroller, noget om hvorvidt man skal føje når drengebørn gerne vil have kjole på, eller pigebørn vil være korthårede og gå til fodbold. Jeg ved, allerede nu, at det er et emne der er ultra følsomt og uden tvivl grobund for mange diskussioner og holdningudvekslinger i det danske land. Derfor vil jeg love jer (ganske snart) et dedikeret indlæg fra min hånd om lige netop dét. Men abbonnerer man på Vores Børn og har lige fået det med posten? Så JEP det er mig og August i bladet. Og JA SGU vi havde en fest da fotografen var forbi os.

Og så var der det med ham der var begyndt at cykle. Imorges da August vågnede fandt han én af Bastians energibarer. Dem han (Bastian) bruger når han er på sine lange landevejs-cyklings-turer. Omkring samme tid sidste år trænede han op til Danmark rundt og August så ofte sin far nusse om cyklerne, pumpe dæk, pakke vanddepoter og snacks. Fundet af denne snack imorges, tændte en gnist i August øjne og sind. Nu sku´ han på cykeltur. Han pakkede en vandflaske, sin rygsæk, og energibaren. Fandt sin lille løbecykel, bad om at få cykeltøj på og vækkede sin far. Nu ville han gerne på tur. Faren? Fik med ét samme gnist i øjet og greb chancen. Nu måtte det være. Knægten var på vej i fars cykelspor. Og hurtigere end du kan pumpe en trehjulet, havde han fundet, forhandlet OG hentet en cykel MED PEDALER i Smørum. TIi den nette sum af 200 bobs. August var lykkelig. And so was his dad! August var med for at hente lynet. Og jeg må sige, jeg er på røven over hans medfølelse og empati. Da de kommer hjem fortæller han at de har købt en cykel af en sød dame. “Men bare rolig mor. De havde en anden cykel nu”.  Forsikrer min lille dreng på 3 mig. SO UBER CUTE! Ikke mere snak. Vi puttede Anna i Odderen på terrassen og så kørte familien Honning Krukke cykel med kosteskaft, spejlrefleks, vandflaske og tyggegummi (energibaren var spist, så tyggegummiet agerede stand-in). Man må aldrig gå ned på udstyr.

cyKEL4

CYKEL3

CYKEL1

Til slut skal vi da også lige råbe et højt lille hurra for den yngste Honning Krukkes månedsfødselsdag. Næste gang står den rigtige for skud. Den rigtige fødselsdag som skal fejres i de norske fjelde med hele min familie på ski.11 MDR

 

11MDR5

11MDR4

Kæmpe klem

Mama C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Du er så mega sej… Hvis jeg på et tidspunkt bliver mor, så vil jeg være som dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det er jo om muligt, den allerbedste kompliment man kunne tænke sig!!! Du er da overordentligt sød. TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 gode ønsker til 1-års fødselsdagen