Vildt og Voldsomt Vandfald. Og en henrykt strukturfascist!

Oh lord! Jeg er i live

En Crazy uge er slut. En kæmpe konference med 16.000 mennesker i Toronto, lakker mod enden. Vi har skudt det nye finansår i gang med konfetti, og jeg har ikke sovet i en uge. Til gengæld har jeg lært at drikke GT!

Mor er træt. Træt, med træt på!

Og hun savner. JEG savner. Jeg savner duften af mine børn, og et kæmpe kram af Bastian! Jeg er færdig, fuldstændig færdig. Jeg sidder i et airconditioneret Metro Toronto Convention Centre. Her summer af liv og forretningsmøder, og det er svært at skelne sprogstammerne ad. Jeg har klappet det hele af, og fået uddelt krammere og highfives til alle. Nu vil jeg ganske kort opdatere jer, med et: OH LORD, jeg er i live!

Så vil jeg smække surface sammen og tage på en sidste shopping, inden jeg sætter mig på Icelandair flyet mod hjem. Mod mine yndlings mennesker, mine små minimees og min mand, som jeg savner HELT IND I MAVEN!

Jeg tuder NÆSTEN ved tanken om at jeg snart skal se dem. Okay nu tuder jeg. For real! August sagde på Face Time i går “Mor!? Jeg tror faktisk ikke jeg kan vente længere!”

Lille skat! Det kan jeg heller ikke!

Jeg glæder mig til mere blog tid igen. Nu vil jeg tørre øjnene og løbe.

Hav en DEJLIG DAG!

KYS OG KLEM MAMAC

IMG_0240[1]

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vildt og Voldsomt Vandfald. Og en henrykt strukturfascist!