Fake fredagsslik og en trodsalder i flor

Live fra Security køen

img_1824
Jeg har lige vinket farvel. Til mand og to børn. En mand der, ganske forståeligt, proklamerede at han godt snart kunne trænge til et par dage udenfor honningkrukken.

Jeg kan godt forstå ham. Ud af de sidste 23 dage har jeg været væk 1/3 del. Først Madrid, så Oslo, nu London.

Det sidste August sagde var: Mor? Vil du ikke tage et billede af os du kan have med?”.

Jeg skal rejse med Frk. Virkelig God Tid. Da hun skrev ‘SÅ ser jeg på vej til metroen‘. Var jeg lige kommet ud af badet. Så panikkede hun. Og så panikkede jeg. Og fik hunset honningkrukkerne ud af døren.

Nu står jeg i køen til Security. Der er en virkelig sød Security mand der står og hjælper folk med at huske på at deres cremer og iPads skal OP af tasken. Men nu har den regel jo også kun eksisteret +15 år. Anywho, når jeg møder folk der gør eller kan noget ekstraordinært for andre. Så siger jeg det til dem. Og han blev stjerne glad.

Om lidt skal jeg ind og finde Cecilie. Cecilie som er i virkelig god tid, og som sidder på Lagkagehuset. Of all places! #jegskalikkehaveentræstammejegskalikkehaveentræstammejegskalikke

kl 12.05 letter vi imod London, hvor vi er inviteret til Allergy Award af Nilens Jord!

Og ja hele gøjemøjet er betalt af Nilens Jord. Undtagen den kaffe jeg om lidt skal have med Cecilie. Med sødemiddel. Ikke sukker.

Følg os endelig på snappen, som jeg regner med at holde opdateret. @karmamilli og @cecilieund

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fake fredagsslik og en trodsalder i flor