TIP: 10% på de fedeste plakater

Maybritt Krewald Olier -min erfaring

MK

Nu har jeg troligt HVER morgen, i 20 dage, drukket et blandings shot af Maybritt Krewalds olier og Aronia. 2 spsk W og 2 spsk A.

Som barn havde jeg super meget børneeksem. Som voksen døjer jeg (især om vinteren) med meget tør hud på hele kroppen, samt rødme og tørre pletter i ansigtet. Jeg har forsøgt mig med fiskepiller og litervis af cremer. Men det har aldrig taget det hele.

Min fornuft sagde mig at jeg skulle smøre mig selv indefra. Tilfældigt faldt jeg over MK olierne, og i et svagt øjeblik (samtidig med at jeg skrev mine nytårsforsætter), bestilte jeg et sæt af dem på Mascha Vangs webshop.

Nu har jeg så nappet et shot hver morgen i 20 dage. Og hvad er status?

Helt seriøst? Jeg har aldrig haft så blød hud. Arhmen, det er virkelig crazy. Efter en uge brugte jeg (som jeg plejer) min bodyscrub fra Davines. Det var som om den tog det sidste tørre hud og efterlod den som den blødeste babynumse. Og sådan har den været lige siden. Det er altså ikke sket før. Jeg har ikke haft en eneste tør plet i ansigtet og kun en enkelt gang har min hud rødmet efter et varmt bad. Min pigmentplet på overlæben synes svagere og jeg føler mig mere frisk. Jeg skal ikke kunne sige om det hele kan tilskrives olien og juicen. Men den bløde hud, kan nærmest ikke være andet. Jeg døjer stadig med knasende post volley knæ, meeen nu kører vi lidt videre. Måske det os kan blive bedre?

Mascha skriver selv følgende om den Olie og Aronia jeg har valgt. Jeg har, med fed, fremhævet hvorfor jeg valgte lige præcis de to:

W-Olien er til kvinder og mindsker rynker samtidigt med at den øger hudens elasticitet, udrenser, beroliger og fugter huden dybtgående. Bruges dagligt for at undgå for tidlig aldring, acne, stress og urenheder. Den er en rigtig god støtte ved eksem, tør hud, Rosacea, skivede negle og tørt og spaltet hår samt hyperpigmentering. MK Olie indeholder bl.a. hybenkerneolie, kæmpenatlysolie og sortkommenolie som hjælper med at opbygge sund hud med en smuk glød. Olien er populær blandt de som træner eller vil tabe sig og er den hemmelige ingrediens når huden skal være smuk og kroppen i trim. MK – Maybritt Krewald oil W kan også ved behov bruges lokalt på tør, sart og irriteret hud, hvor den lindrer.

A-Aroniajuice af meget høj koncentration for maksimal anti-aging og forebyggelse af rynker, tydelige kar i ansigt og på ben, pigmentpletter, Rosacea, stress og ved et iøvrigt ekstra behov for anti-age behandling af huden og kroppen. Aroniajuice er supernæring og anti-age for både hud og krop og understøtter hudens evne til at holde sig ung. Antioxidanterne i aroniabær neutraliserer effektivt skadelige frie radikaler og bedrer dermed hudens naturlige reparationsevne og beskyttelse. Drikkes koncentreret sammen med MK olie.

Anyhow, jeg kan godt anbefale både olie og aronia. De smager af pommerns til, men de virker for mig.

Selvom jeg synes det er lidt træls at man behøves at sige det, så føler jeg at jeg gerne vil gøre opmærksom på at dette indlæg hverken er sponsoreret eller aftalt på nogen måde. Det er ret og slet fordi jeg godt vil give en god erfaring med videre når jeg ser den.

Må I have en fantastisk weekend. Og spørg nu endelig hvis der er noget I vil vide.

Klem Mama C

2 kommentarer

 • Anna

  Jeg købte det også engang, men måtte smide det ud – jeg syntes det smagte forfærdeligt. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Så må du igang igen:-). Det smager ad pommerns. ENIG. Men napper man dem som shot og evt blander lidt juice i, så går det faktisk helt ok:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: 10% på de fedeste plakater