Det dér øjeblik hvor man indser...

Konkurrence! Vind Eyelash Extensions til en værdi af 995 kr…

Lashionista -Mette Hacke Jeg er en glad lille cowboy! Okay det er jeg ikke. Jeg er en glad kæmpe hval! Ja dét er jeg! Min blog har nemlig lille fødselsdag, 2 uger i dag! BUM! Og over 800 læsere. Endnu mere BUM! TUSIND TAK fordi I bruger lidt af jeres hverdag herinde. It Means everything! TAK TAK TAK!

Og dét skal fejres! Med en konkurrence. Kun til jer!

Lashionista Mette Hacke udlodder, sammen med mig. 1 nyt sæt Single Lash Eye Extensions til en værdi af 995kr.

Lashionista -Mette Hacke

Jeg advarer bare, man bliver afhængig af det skidt:-) Men man bliver fandenfisme os lækker, med lækker på! Bambi gå hjem!

Alle kan være med, også mænderne. Måske de vil vinde til sig selv, eller en dame de har et godt øje til (høhø)? Konkurrencen løber en uge så tirsdag d. 17. Marts kl 21.00 er sidste chance for at være med. Så vil jeg, ganske kort tid efter trække det heldige asen der skal forkæles! (og hér må jeg så lægge en lille force majeure ind, hvis jeg er i fødsel. Så bliver det ASAP derefter, deal?)

For at vinde de lækre vipper er det eneste du skal gøre, disse 2 ting:

  • Følg Karmamilli her
  • Skriv en kommentar til dette indlæg så jeg kan kontakte jer efterfølgende (husk at udfylde den mail I tjekker oftest)

Hvis man ikke KAN vente er det muligt at booke Lashionista -Mette Hacke ved at ringe til Charlotte Bonnen i Charlottenlund og/eller Clever skincare i Hørsholm. Og så har Mette i øvrigt vundet én af verdens største vippe konkurrencer, jeg siger jer, hun er dygtig!

Hav nu en forrygende high-five tirsdag, nyd solen hvis I kan, spis en is, drik en latte og smil til en fremmed!

Karma kram C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

   

Smid en kommentar (jeg elsker det)

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det dér øjeblik hvor man indser...