Man ved man er højgravid når...

And the Winner of Lashionista -Mette Hackes Lash Extensions, is……

 

WP_20150317_010
Hold nu MAGLE en god dag, solen har skinnet, jeg har sovet 2 timers formiddagslur, jeg kan ikke gå (men hvem har os brug for det), jeg nåede Malene Birgers lagersalg OG jeg må gøre en anden kvinde MEGA glad ved at forære hende de lækreste Bambi lashes EEEEEVEEEEER! Seriøst, what´s not to like?

And lets get to it!!! Vinderen af Lashionista -Mette Hacke´s Lash Extensions er fundet ved ærlig og redelig lodtrækning. Ses tydeligt på videoen at det så absolut er take 1, lover at sende kameramand i træningslejr til næste gang. Og på forhånd undskyld for kæmpe video af MAVE og hager, det er jo insane så meget den fylder! Maven altså. Og ja, jeg mente hageR i flertal.

Og med det vil jeg sende et kæmpe stort tillykke til….

Stine Urhøj… -og TUSIND tak for de fine ord Stine:-). DEJLIGT du læser med og nyd vipperne. Smid endelig et billede på IG og tag Karmamilli når du har været hos Lashionista -Mette Hacke:-). Jeg sender mail med yderligere info til dig.

vinder lash

Hvis man nu ikke var én af de heldige, er det selvfølgeligt muligt at booke Lashionista -Mette Hacke ved at ringe til Charlotte Bonnen i Charlottenlund og/eller Clever skincare i Hørsholm. Og så har Mette i øvrigt vundet én af verdens største vippe konkurrencer, jeg siger jer, hun er dygtig!

Hav nu en fab aften over hele linien og så ses vi igen i morgen til en skøn dag!

Kæmpe klem C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Eeeeeej Stine har da overhovedet ikke brug for extra lange vipper, hendes er så lange i forvejen! Stine hand them over now! Mener helt bestemt jeg er mere værdigt trængende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   I kan sgu ta´ et øje hver:-) Nu tænker jeg bare højt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha.. Trine – forget it!! 🙂 Jeg glæder mig heeeerre-meget! Mest af alt fordi jeg så ikke behøver at lægge mascara.. tænk engang.. hvilken frihed 😀
   Juhuu.. jeg har vundet en konkurrence (det i sig selv er jo mega stort) 🙂 … bare lige for at vade i det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man er højgravid når...