Vi kysser 2018 velkommen!

Hvilken MÅLTIDSKASSE skal man vælge?

12e8da91-4259-4267-aa13-80225546ee00

Når jeg er alene hjemme med børnene til aftensmadstidslavning, og det sker jævnligt i vores lidt travle liv, så bestemmer jeg menuen.

Det går ikke såååå godt. Jeg kan kun lave mad ud fra opskrifter. Det der med at stirre ind i køleskabet og tænke “jeg laver da lige en lækker dim yum af de 4 ingredienser vi har liggende”, evner jeg på ingen måde. Been there, done that. Og ungerne nægtede at spise det. Indrømmet det smagte virkelig ringe. Så vi endte med krydderboller og smør.

Derfor står den på pasta med ketter, madder eller havregrød, når jeg står i kødgryderne

Bastian er bekymret for den manglende varierede kost (jeg forstår det ikke).

Så vi vil gerne prøve en måltidskasse af en art. Igen.

Men der er så mange!!!! Så hvad vælger man???

Nu rækker jeg ud og spørger jer? Har I erfaringer?

Det må gerne være nemt at lave (dvs max 30 min forberedelse), ikke hamrende dyrt, og så skal det jo helst os smage lidt godt.

Har I prøvet noget? Nogle man skal prøve? Nogen I absolut ikke vil anbefale?? Åh hjælp!

Ellers er jeg bange for at ungerne får havregrød fem ud af ugens syv dage. Og de resterende to spaghetti med ketchup.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

13 kommentarer

 • Anna

  Vi har prøvet lidt forskellige måltidskasser fra Aarstiderne. Lige umiddelbart er jeg rigtig glad for dem, men jeg synes ikke altid deres kød er super godt. De giver nogle gange nogle udskæringer, som har bedst af at stå og simre, men som kun skal steges kort. Det giver noget sejt kød. Hvis ikke det er fordi jeg ikke er glad for hverken tofu eller svampe, havde jeg valgt deres vegetarkasse 🙂 Deres hakkede kød er super fint, det er mere udskæringerne, men jeg er også meget kræsen omkring fedt på kød.

  Jeg har dog også hørt godt om retnemt.dk – det er især fedt, at man kan vælge ingredienser fra, hvis man har nogle ting man ikke kan lide/tåle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Uh ja, retnemt. Den havde jeg nær glemt. Den må vi huske til en anden gang. TUSIND TAK FOR HJÆLPEN.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Vi kører kvik-kassen fra aarstiderne. Den er for det meste god. Anna (min, at forstå…) kan selv lave det, mens Oskar synes der er lidt for mange mærkelige retter (læs varme grønsager) imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Tak for fif søde kusine. Vi har prøvet den af nogle omgange, og er helt enige. Den er god. Nu er vi dog endt med at hoppe på Simple Feast. Lidt spændt på det. Og tak for sidst. SÅ dejligt at se jer alle tre:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Vi har før prøvet en del forskellige kasser fra årstiderne og er generelt meget begejstrede for det. Dog bliver vi lidt trætte af gulerødder her om vinteren, for det er en meget brugt grøntsag hos Årstiderne her om vinteren. Jeg selv er mest vild med low carb-kassen og smider så lidt pasta på ungernes tallerken ved behov.
  I øjeblikket får vi måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad. Dem har vi prøvet tidligere hvor jeg ikke synes der var nok grøntsager med, men de har virkelig oppet sig på det punkt, så pt er vi meget tilfredse og det er minimal forberedelsestid, plus man kan ret nemt vælge retter til og fra samt bestille til færre eller flere mennesker afhængig af hvor mange man er hjemme de enkelte dage. Det synes vi er ret smart.
  Men generelt er vi ikke så måltidskasseloyale, men shopper lidt rundt efter hvad de enkelte tilbyder i den givne periode.
  Så prøv lidt forskelligt, bare husk at meld til og fra😆.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   TUSIND TAK FOR INPUT!!!! Vi er fuldstændig som jer. Og shopper gerne rundt. Nu er vi endt med at hoppe på Simple Feast. Er lidt spændt på hvad det kan i længden:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Her får vi børnefamiliekassen fra årstiderne og er ganske tilfredse 😊 Det tager ca en halv, dog alt afhængig af hvor meget der står et barn og kræver ens opmærksomhed samtidig 😅 Vi har også prøvet Skagen food og det var vi ikke så begejstrede for. Tak for en fantastisk blog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Årh hvor er du sød. Selv tak! Vi har prøvet aarstiderne af flere omgange og har også været tilfredse. Men nu måtte vi prøve noget nyt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   UH kan være Skagen Food skal prøves en dag!?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har nogle kollegaer som får måltidskasser fra Coop og de er meget glade for det 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Tak for fif. Jeg gemmer indlægget til næste gang, når vi skal prøve noget nyt. I denne omgang endte vi med at forsøge os med Simple Feast:-). MEN TAK for at hjælpe:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Den grønne asparges – de er gode, varierede og ikke for mærkelige til børn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   TUSIND TAK!!! Vi endte med at vælge Simplefeast:-). MEN TAK for at give input:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kysser 2018 velkommen!