5 fænomenale Baby tips #1

Et tankevækkende eventyr….

img_04991

“Vil I høre et rigtigt eventyr?”

Spørger jeg børnene. Vi sidder ved spisebordet og spiser rugbrødsmadder til aftensmad. Det er torsdag aften.

Begge unger kigger spændte op på mig, og lægger makrel madderne fra sig.

MMMMM, bliver der nikket.

“Der var en gang en masse fiskermænd. De boede i et land langt væk der hedder Colombia. Og I det land havde de en stor stor flod. Nede i den flod, boede der en masse fisk. Og hver dag tog fiskermændende ud med deres fiskerbåde og fangede fisk. Men ved I hvad de også fangede i deres net?”

Børnene helt opslugte: “neeeej!?!?”

“Klip Klappere!”

Børnene: “Klip Klappere?!?!?!”

“Ja, Klip Klappere. Men de kunne ikke bruge alle de klip klappere til noget. Så de tog dem ud af nettet. Og lagde dem I store bunker på flodbredden. Men så en dag. Skete der det at der ikke var mere vand tilbage i floden. Og når der ikke var mere vand. Var der heller ikke flere fisk. Og så kunne fiskermændende ikke arbejde længere. Og de gik hjem. Hjem til deres søde koner. Og da de søde koner hørte at der ikke var flere fisk. Fik de en idé. De gik ned til flodbredden. Tog alle klip klapperne og lavede dem om. Og ved I hvad de lavede dem om til??”

Børnene i kor: “Neeeeej?!?!?!”

“Armbånd! De lavede dem om til armbånd. De flotte farvede armbånd jeg har på min arm. Se! Var det ikke godt tænkt? Så kunne de arbejde med det, istedet for. Sådan at de kunne tjene penge til deres familier, og sørge for at deres børn kunne få tøj på kroppen og mad i maven.”

Børnene: “WOW hvor er de flotte!!!!”

Jeg synes simpelthen den historie er så fin. Så da jeg fandt dem i Mias lille butik i Ry i onsdags. Købte jeg 6 stk for 50kr. Og hver gang jeg kigger på mit håndled nu. Bliver jeg mindet om at man aldrig skal give op. Men at der altid (næsten) findes en løsning. Bare man har fantasien i behold.

Jeg måtte dele den historie med jer. Håber det er iorden. Og hvis I os vil have nogle af de armbånd, må I sige til. Så smider jeg Mias kontakt info herind. Så vil hun gerne sende dem. Hun har nemlig ingen webshop.

Håber I har en dejlig aften ude i stuerne. Og hav en dejlig weekend!

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Line

  Hej Christina.
  Jeg skal da helt sikkert også have sådan nogle armbånd, selvom eventyret gør mig meget trist.
  Jeg vil gerne høre butikkens navn. Mon ikke jeg kan lokke min moster forbi butikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   YAY!!! Jeg finder lige det hele frem og smider det i et indlæg, snarest.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MieC

  Fede armbånd, sådan nogle kunne jeg godt bruge, så ja tak til Mia’s kontaktinfo.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 fænomenale Baby tips #1