Jeg er blevet en velcromor!

En dejlig formiddag i Ørstedsparken og X-factor finale!

DSC_1366

Så sover bette Anna, vi er lige kommet hjem fra en skøn formiddag, med Kaffe fra Torvehallerne og legeplads i Ørstedsparken. Jeg er stadig ikke den sejeste kaffedrikker (Bastian siger jeg drikker mælk med kaffe. Dét forstår jeg ikke…), men jeg indrømmer, at dén kaffe de laver i boden LIGE overfor Lauras Bakery. DEN ER GOD! Det var selvsamme veninde, som jeg var der med idag, der i sin tid introducerede mig for den.

Med den gode kaffe i koppen, trissede vi med vores to guldklumper, min Anna på 1 år og Trines Arthur på 9 mdr., over i Ørstedsparken. Til en, for mig, ukendt offentlig (men kodyl fed) legeplads.

TOP HYGGELIGT! Og Anna fik sin debut i både gynge, sand og på rutschebane. Og heldigt vi havde søde Arthur med. For hvor han SKRALDgrinede fra det sekund gyngen blev sat i svingninger, var Anna en kenne mere betuttet ved situationen. Så en varm tak til Arthur for at bløde stemningen op, og grine så lattermildt og højt at Anna blev helt tryg. Og jeg lyver ikke, når jeg siger at drengen var umættelig. Han grinede i 20 min. på den gynge. MINDST!

Og så er det fredag. Og lige præcis denne fredag aften sker der to gode ting. Og ingen af dem er aprilsnare. Der kommer X-Factor. OG så kommer mit interview af Anja Ringgren Lóven på bloggen. Den kvinde der solgte alle sine ejendele og bolig og flyttede til Afrika for at hjælpe Heksebørn. Det er pissegodt! Jeg si´r det bare. Det kommer på bloggen efter sangene, imens vi alle venter på afgørelsen.

Og på søndag kommer der en video af mig herind. Nu måtte jeg se om det var muligt at sluge en teskefuld kanel. Ren kanel. Hvis I vil se om jeg kan? Så er det på søndag. Kl 20. #CLIFFHAAAANGEEEEER!

Hvem tror I, iøvrigt vinder X-Factor? Jeg er splittet imellem Reem og Embrace! Kommentér endelig, det er VIRKELIG hyggeligt når man ved der sidder nogen i den anden ende.

Okay jeg siger REEM så!

DSC_1322

DSC_1333

DSC_1342

DSC_1317

Klem Mama C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Embrace. Ej Reem. Ej Embrace. Ej Reem. EJ OKAY Embrace! Skal vi vædde? (Det kan godt være, jeg ikke bliver hængende helt til finalen, vi har nemlig fundet en ny mega god serie på netflixeren. Netflix-aholic. Det er os.

  Elskede i øvrigt dit sidste indlæg om August. Han er det kæreste! Vilter finder sig absolut IKKE i alt fra Allies side. Men hun er (åbenbart) også en ret reserveret ung dame, som ikke bare overgiver sig, selvom der bliver tilbudt krammere en masse.

  Hold kæft jeg glæder mig til at se kanelslugeren (jeg kom først til at skrive kamelslugeren – alligevel en helt anderledes genre, den hører til, tænker jeg…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   AHAHAHAHAHAHA Den er ude nu!!!! Kamelslugeren:-). Og jeg skylder dig træstammer….. MYS!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Mølhart

  Selv mange TAK for et par hyggelige timer 😀 -Arthur sover stadig sødt, tror at han drømmer om høje gyngeture 😍 Kaffestedet er Coffee Collective, det er bare GO’ kaff’ BUM!! 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Åh ja, det er dét det hedder! Anna sover med sand i munden. Og på madrassen. Men hun ser glad ud.:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet en velcromor!