Reach For Change?

En vulkan og en finale!


Vi er på Sicilien. Vejrudsigten har sagt heldagsregn alle ugens dage. Hvad vi troede skulle være en solskinsferie, er nu blevet erstattet med en UNO og pandekageferie.

Vi har været så tosset heldige at mine forældre har inviteret os til øen. Vi bor på en kæmpe grund med tre indgange forseglet med giga knirkende jernlåger. Vi har en kæmpe (iskold) pool. Til den ene side har vi havudsigt. Til den anden har vi udsigt til Etna. 

Vi er en stor familie. Så vi er 18 mennesker afsted på én gang. På én eller anden vis blender vi ret godt ind i mafiosoens hjemland med enorme italienske familier, hvis ikke det var fordi at halvdelen af selskabet havde blond hår og blå øjne.

Vi landede til det vildeste torden- og regnvejr. Tydeligvis ikke noget huset er hverken vant- eller gearet til. Hvilket har resulteret i indendørs regnvejr via forskellige huller i taget.

Idag tog vi turen til Etna. Egentlig ville vi bare til det første plateau, men fanden tog ved os og vi tog fire små børn i alderen 3-4-5 og 6 år med svævebane op i 2700m højde. Det var en KÆMPE succes. Og alle både børn og voksne vandrede i lavasand til toppen af et krater med den smukkeste udsigt til en sneklædt top, et stort krater med svovllugtende damp, og en jord så varm som et badeværelse med gulvvarme. Ungerne var pavestolte over at have besteget en vulkan. Og de voksne meget imponerede. Med lommerne fulde af lavasten der skulle fremvises i børnehave og klasse, nærmest løb vi ned af vulkanen igen.

Nu er vi tilbage i kæmpehuset. Der er dækket op til 18 mennesker ved det lange spisebord i det store italienske landkøkken. Og vi skal have carbonara og rødvin. Så skide værd med solskin, vi har det mægtig godt og vi klarer den.

Og særligt i aften vil jeg skåle lige en ekstra gang, for igår formiddags fik Loui og jeg en mail om at VI, med DesignedLearning KRAFTPETERVÆLTEMIG er BLEVET UDVALGT TIL 2018 GAME CHANGERS i Reach For Change, sammen med fire andre seje virksomheder. Vi er så TOSSET STOLTE OG GLADE!!!

Det betyder at vi lige om lidt skal i en finale og pitche vores ide igen. Men det betyder også at vi i to år fra nu er en del af deres inkubator program hvor vi får sparring og netværk og tusind andre ting jeg lige nu ikke helt har armene omkring.

Vi går en fed tid i møde kan jeg mærke!

Hav en skøn efterårsferie. Klem fra Sicilien og Don Honning.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reach For Change?