KIRSTEN ER VÆK!!!!

Elsk mens I kan.

WP_20150530_20_52_55_ProØrnen er lige landet i Brønshøj. Igen. Min lækre forlovede har lige lavet ligeså lækker thai mad. Og nu smider vi stængerne op og spiser træstammer. Til Snatch. For vi er trætte. Vi har været et smut i Jylland, et svært smut. For at sige farvel til et meget smukt menneske. Det er og bliver aldrig nemt. Så lov mig nu I alle passer på hinanden derude. Vi har trods alt kun dette ene liv.

Dette bliver til dato det korteste indlæg jeg har lavet, men med det vigtigste budskab ever.

Kæmpe kram fra mig til jer.

C

Følg og få updates på Karmamilli.dk på:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIRSTEN ER VÆK!!!!