10 gode råd når man venter barn nr. 2

Den dér melodi -hvor i hede hule h.. kommer den fra?

WP_20150313_004
Den dér melodi. ALT skal synges på. Den blev brugt da jeg var 3. Den bliver brugt i charmetroldens vuggestue. Og tilsyneladende også i alle andre vuggestuer. Og børnehaver. I landet. I verden måske? Hvor fa´en kommer den fra? Den har jo en seriøs overlevelses- OG irritationsrate. Vildere end den langhårede families MMMBob og de kulørte Macarena piger -tilsammen!

Herhjemme bruges den ofte. Hverdag. Hele tiden. Til ALT hvad charmøren siger. Eller synger, rettere. Måske I kender den? Here comes: Best of August -unplugged:

“Jeg-har-lavet loooooooooooAAAAAAAAt”

“Jeg er fææææææææærdIIIIIIIIIIg”
(rigtig ærgeligt når de 2 sætninger kommer GANSKE snabbt efter hinanden. Man ved barnet render uden ble. Ikke er renlig. Og man er selv AAAAALT for langt væk. Så starter. `Find lorten-legen´)

“Moooooooaaar hvor eeeeeer dUUUUUUUU?” (nogen gange har jeg lyst til at synge tilbage “Jeg-laaaaaver loooooaaaart, og det vil jeg gerne gøre aleeeeeeeneeeeee, find faaaaaAAAAAAAAAAAAAAR”)

“Vi spiiiiiser maaaaaaaaaAAAAAAD” (no shit Sherlock)

“Johan er blevet heeeeentEEEEEEEEd” (Thanks for info)

“Jeg er blevet heeeeentEEEEEEEEEEEEEd” (Åh! Godt du siger det. Ellers ville jeg ikke ane hvem det var der sad på bagsædet. I vores bil. I sin autostol. Fastspændt)

I kan med fordel sætte HVAD SOM HELST IND I DEN MELODI! Men det er en ørehænger der VIL noget. Så er I advaret.

Og så har jeg altid haft lidt ondt af 13. Apropos, ingenting. Dengang alle havde et lykketal! Og man kunne ringe ind til Søren og Lotte (eller Pernille Aalund, da hun kickstartede sin karriere på børnekanalen 1994) og vinde et puslespil når toget stoppede ud for ens lykketal. Dét var stort. Mit lykketal var altid 9. Lige indtil den dag hvor jeg fik ondt af 13! Ingen ville have 13. Det var synd. Hvad havde 13 gjort. Så jeg tog det. Én for holdet og én for 13. Så 13 blev mit lykketal. I en snæver vending 3, hvis man som i Sørens og Lottes tog-børneprogram SKULLE holde sig under 10.
Så når folk spørger, åh så kan det være du føder fredag d. 13? Vil du gerne det? (indsæt skeptisk udtryk). YUP! For 13 er sejt! Okay, ikke HELT så sejt som 15.3.15. Men stadig sejt og i øvrigt mit lykketal! Og som svigerfar siger. Det er altid de anderledes datoer man husker! Så baby pop du bare!

And then Again! Har lige fået tilbudt V-I- fucking-P billet til Malene Birgers for for FOR lagersalg på tirsdag d. 17. Så ny plan! Baby popper først efter onsdag! Alternativt tirsdag aften. Men ikke før! NIET!

Husk nu at deltage i min konkurrence om lækre lashes og hav så en forrygende fredag d. 13:-). Drik en sjus (for mig), kram en fremmed og dans på bordene i stilletter (os for mig)

Karma kram C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

7 kommentarer

 • Anne

  Jeg faldt lige over den her (og kan da godt se at jeg skal bruge den kommende barsel på at læse op på din blog!) og glæder mig over at jeg ikke er den eneste der kan se det flotte i 15.3.15! Det blev til gengæld fredag den 13. her, men hun er helt bestemt lykken☺️ (Denne gang må vi gerne ramme terminen med 16.11.16 – har ikke lige fundet et godt alternativ omkring terminen som jeg vil kunne lide lige så meget🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   HAHAAH Velkommen til Anne!!! Elsker kommentarer som dine! Og andre talnørder:-). Og nu vil jeg da krydse fingre for at du rammer 16.11.16. Giv da gerne lyd. Nu er jeg helt spændt:-). Og held og lykke. og MEGA tillykke med forøgelsen. Kram herfra!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holy, jeg vil med på tirsdag!!
  Og, fantastisk sang….tilføj så lige grådkvalt klang så har du Rasmus-3-år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Arhmen jeg kan jo heller ikke få armene ned! Hun har bare at blive inde..-ellers kommer hun skisme med:-)
   Og AHAHAHAHAHAHAHA, kan SÅ meget høre melodien, nu med gråd, for mig;-) OH DEAR!! Det fortsætter altså?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ja…! Når jeg siger til Rasmus at han skal tale almindeligt, så begynder han at hviske… #gofigure …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihi… Så popper du da først efter d. 17. Du ser ellers klar ud (med eller uden de oppustede kinder 😉 go’ weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Haha, NEMLIG! Og tak i lige måde:-) Med det hér vejr, kan det da KUN blive godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode råd når man venter barn nr. 2