Mine favoritkøb i juni måned!

Datenight og spontane Cosmopolitans med veninder

Fredag hentede mormor, som nævnt, begge arvinger. De skulle have en minisommerferie i Asserbo for at finde skovsnegle og spise regnvejrsvafler.

Alt imens at Bastian og jeg holdt i hånd! Helt til søndag! Men som fredagen skred afsted, kunne jeg godt fornemme at Bastian ikke var helt på toppen. Så vi besluttede at daten skulle foregå ved sofabordet med sushi (og for mit vedkommende også rosé), og en god serie i baggrunden. Alt det gik os rigtig fint, indtil en besked fra 3 veninder tikkede inde.

“Kom til Hareskoven!”

Jeg grinede lidt af det, og stirrede videre på `A Handmaids Tale´. Mæt af sushi, og en smule snaldret af rosé.

Bastian kiggede på mig, og sagde  “Skat, jeg er super træt. Hvis du vil over til pigerne. Så kører jeg dig altså gerne!”.

Så det gjorde vi. Og det var pisse hyggeligt. Sådan Cosmopolitan, Irish Coffee, og hjem i seng kl. halv fire.- hyggeligt.

Men jeg kunne jo sove længe. And so I did! Helt til kl 10.30! BOOYAH! Amar halshug, det kan jeg ved den søde grød ikke huske hvornår jeg sidst har gjort.

Lørdagen stod på en meget langsom morgen, en løbetur (?!?!?), en shoppetur i Rødovre Centeret, og så en lækker middag i et magisk drivhus på toppen af Østerbro. På et sted der hedder ØsterGro.

Det var tophyggeligt, bestemt en oplevelse. Super venlige ejere, åndssvagt lækker mad, og mega skævt koncept. Dog, hvis jeg skulle det igen, ville jeg tage derop i en gruppe af 4 eller mere. Det er ikke ligefrem oplagt til datekonceptet. Som jeg iøvrigt tror parret ved siden af os var på. For første gang. høhø. Man sidder nemlig bænket ved langborde. Ret så tæt. Og akkustikken er ikke hvad akkustik godt kan være. Så man havde svært ved at høre hinanden. Og private snakke, var der ikke noget af.

img_2950 img_2958

Men maden var god. Og smagsløgene fik én over nakken!

Efter endt middag trillede vi forbi verden største bland-selv-butik på Nørrebro. Købte 800 gr snoller og gik omkuld i hver vores ende, med hver vores dyne, i sofaen.

Således sluttede min instastory temmelig brat. Og jeg vågnede groggy kl 3, fik børstet tænder og fjernet makeup. For at trille ned i seng og sove LÆNGE! Igen.

Nu har vi spist lækre burgers, i fremragende selskab, hos de bedste venner. Vi er kommer retur til matriklen, har fået puttet børn (og mand), jeg selv er igang med at få vasket sidste omgang tøj. Og nyde min enetid med mig selv.

Håber I har det dejligt derude i stuerne, og at I, hvis I har sommerferie nu, og havde planlagt den til at være i Danmark, bruger al jeres online tid til at finde afbudsrejser til varmen.

Klem herfra (og så lidt mere billedspam)

img_2946 img_2943 img_2985

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mine favoritkøb i juni måned!