FABELAGTIG NYHED! Og morgentræner med mor.

Valen…-hvaffor noget?

InstagramCapture_45f2c081-db7a-4766-934d-4aae2945e9d6

“Neeei skat, jeg er virkelig ligeglad med Valentines Day”

“Jow, virkelig. Det er jeg.”

“Neeei nei, jeg behøves ikke blomster.”

“Om jeg bliver jaloux når veninderne poster Valentines billeder på Facebook?”

“Slet ikke!”

“Det lover jeg!”

Har jeg sagt til Bastian. Og jeg mente det. Ja, mener det faktisk stadig. Om jeg mener det imorgen? Åh jeg ved det ikke. Nogengange kører min hjerne og mit hjerte et fjollet spil. I dagene op til, overbeviser hjernen hjertet om at det er AOKAY ikke at få noget på Valentinespjatday. Når det så bliver Valentines Day, holder hjernen (åbenbart) fri og hjertet bliver tøsefornærmet når der (surprise) ikke er blomster eller glitter på menuen. Arhmen. Det er da møgtræls! Især for Bastian, tænker jeg.

Nå, men jeg har endnu engang, vældig oprigtigt, instrueret Bastian i ikke at gøre noget. For jeg vil (helt oprigtigt) hellere have en overraskelse en helt almindelig tilfældig tirsdag. Men så skal den os´ falde. Den tilfældige overraskelse altså. Ikk Bastian? P.s. tak fordi du læser alle mine indlæg skat (smiley med kysmund og hjerteøjne).

Honning Krukkerne har iøvrigt haft en så´n okay weekend so far. 3/4 ligger vandret. 2 små med maveonde og 1 med man flu. Ved ikke hvem der er mest syg. Men ved godt hvem der har det hårdest… MIG! Så i skrivende stund planlægger jeg min næste MIG date. Sidst var en succes (og skide sjov), man kan læse om den hér hvis man vil. Håber den bliver realiseret i denne uge. For alles bedste.

Nu vil jeg spise en banan. Jow joow jeg har ikke rørt slik siden jeg lavede min deal med Sarah i torsdags. I baggrunden kører Melodi Gran Prix. Omend jeg føler det er en kenne plat. Og virkelig dårlig playback. Er det bare mig? Sætter iøvrigt mine penge på at det er Soldiers of Love der bliver det danske bud.

Hav en skøn lørdag. Og MEGA MEGET velkommen til alle de nye læsere. Og så lige et hurtigt spørgsmål. Vil I oprigtigt have blomster på Valentines day? Honestly..

Klem MamaC

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABELAGTIG NYHED! Og morgentræner med mor.