Iværksætterliv - webshoppen

I am a bad mom!

Jeg sidder med måsen plantet i sofaen. Oveni det der er resterne, af resterne, af en tartelet. Vi har indset at ingen af os ejer det kreative madgen, der kan trylle inspirerende, farverige madretter frem på nanosekunder. Hver dag. Så nu er vi tilbage i møllen hos Aarstiderne. Denne gang på en Vegetar kasse til 3 personer i 4 dage. Idag stod menuen så på tarteletter med asparges, gulerod og spinat. Overraskende godt. Selv ungerne åd det.

På vej ind i køkkenet med sin tallerken tabte Anna (åbenbart) resterne af en tartelet. En rest hun på ingen måde er, eller var, for fin til senere at generhverve og nyde i sofaen.

Jeg har kun været en dårlig mor der har mistet besindelsen 1 (løgn 2) gange idag. Det må være rekord. Den ene af gangene var da jeg opdagede tartelet helvedet i sofaen. Og på gulvet. Og på sansegyngen. Og på Anna. Og uden at tænke mig om fik straffet BEGGE børn ved at sige råbe:

“Der er NUL tur på legepladsen, det når vi simpelthen ikke, for nu skal jeg bruge krudt IGEN på at rydde op efter jer!!!!!”

Hvorefter jeg demonstrativt hentede støvsugeren, og i den proces kunne mærke at jeg muligvis HAVDE overreageret. Men var ALT for barnlig til at indrømme det, så istedet kom min reptil hjerne frem til den fremragende løsning at bede Anna om at støvsuge det op. Velvidende at det aldrig kom til at ske. For silvans. August, den skønne dreng (der rigtig gerne ville på legeplads), hjalp Anna. Dvs. August støvsugede. Anna sad med bar mås ovenpå støvsugerens udsugning og skraldgrinede.

I AM A BAD MOM!!!

Men vi kom på legeplads, og drengene `gateboardede!´

img_21751

Nu sidder jeg så her i sofaletten. Ved min side har jeg et lille arrangement. Man må IKKE gå ned på udstyr. Og JOW jeg HAR fået aftensmad. Tarteletter. Remember? Arrangementet består af en varm ingefærte med chili og honning (sku måske ha skruet lidt ned for mængden af chili) (av). Et glas rosé. En halv bolle med ost. En halv bolle med pølse. Og kagerester af en gulerodskage fra Netto til 20 kr (NEJ! Det er ikke sponsoreret), hvis topping jeg iøvrigt var sikker på var, ja, gulerod, ud fra farven at dømme. Men ved nærkontakt måtte sande at det var skrigorange kokos. Dén palme gad jeg godt at se.

img_2206

Hvorfor vi havde kagerester?

Jow, det er jo mandag. Mandag som i MIG dag. Den dag jeg har fri. Og hvor jeg bruger krudt på at tænke store tanker der kan gøre det sjovere at være børnefamilie. Således at man IKKE behøver at blive  2 år, sammen med sin 2 årige. Og på lige denne mandag havde Loui og jeg et tophyggeligt møde med vores grafiker. Med kage.

Nu vil jeg smutte. Jeg skal nørde website! Og bestille sandaler til mine børns meget varme fødder (I told you, I am a BAD MOM). Men hvem havde da os´ gættet at vi gik fra vinterjakke til barmås-i-haven vejr på blot 24 timer!?!

Ja jeg ved godt at jeg ikke har postet i næsten en uge. WHUT!?! Det er det arbejde dér. Det tager sgu min tid:-). Men så nemt slipper I ikke.

Nu vil jeg seriøst smutte. Der er ikke mere kage. På min tallerken. Heldigvis i køleren. Men den henter jo ikke sig selv.

AVDIOS!

P.s. se lige hvad jeg har lavet!

img_22011

img_22021

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

1 kommentar

  • Camilla K

    Ha! Jeg har også først igår netshoppet sandaler til kiddos! Utrolig som det hvert år kommer bag på mig, at de ikke kan passe de samme sandaler som sidste år! Og pyha, at det “heldigvis” er mindre lunt igen de her dage, så jeg ikke skal have dårlig samvittighed over at sende drengene afsted i børneren med kogende fødder i lukkede sko!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Iværksætterliv - webshoppen