PINLIGT! Undskyld.....

Tips til loppemarkedet!

DSC_0441

Sommertid = loppetid! På 14 dage har jeg haft stand på 2 loppemarkeder, jeg skulle have deltage i et 3. på fredag (det kan I læse om hér hos Michala), men grundet sommerfest i børneren har jeg meldt fra. Og når man sådan står og lopper den en hel dag imellem andre loppister (er det et ord?), så suger man også til sig af tips og gode råd. Jeg har både observeret og talt med garvede både købere og sælgere. Og i går slog det mig, at det måske kunne være relevant for nogle af jer at få et par tips. Så here goes:

Sortér hjemmefra. Lad være med at slæbe det hele med. Prøv allerede hjemmefra at sortere det fra som du på forhånd tænker der ikke er salg i.

Lav en GRATIS kasse. Hvis du alligevel har noget du bare gerne vil af med, og tænker andre kunne blive glade for. Så medbring en flyttekasse. Skriv Gratis på den og sæt den foran din stand. Det lokker folk til. Og så kan man løbende smide mere i den, vores naboboder spædede osse til og syntes det var en fantastisk idé.

Kom tidligt. Især hvis man sælger børneting, børnefamilierne er altid tidligt på færde, så smid legetøjet frem på et tæppe som det første, og imens I stiller resten op, har ungerne noget at kigge på. Vi fik faktisk solgt noget (en del) af legetøjet allerede inden loppemarkedet officielt åbnede.

Vær min. 2 på standen. Hvis muligt, det er så træls ikke at kunne komme på toilettet eller bare gå en tur og kigge på boder, hvis man er alene.

Mobilepay. Er et must.

Indram Mobile Pay nummeret (numrene hvis I er flere). Ellers bliver i bims af at høre jer selv sige nummeret højt for 47. gang.

Kontanter. Der er altid nogen der bruger kontanter. Og de kommer ofte med en seddel når der er lavvande i kassen… Så hav lidt håndører med.

Start højere med prisen. De fleste prutter ALTID! Så hvis du siger 30, siger de 20. Havde du i stedet sagt 40, havde de sagt 30. Og så kan du sgu ligeså godt starte ved 40.

GEAR-TJEK-LISTE (ting man oftest mangler når man er i loppeaction):

 • Tape (gaffa og alm)
 • Hvidt papir
 • Post-its (til at skrive priser på ting)
 • Saks
 • Sprittusch
 • Smykkestativ (hvis du har smykker med)
 • Tøjstativ, tøjstativerne fra Ikea, har jeg dog set MANGE have udfordringer med. Som i, dét vælter. Sket for mig 2 gange. Så hvis I har et andet. Brug det. Alternativt kan man bruge et alm tørrestativ
 • Vand
 • Stole
 • Tæpper
 • Gadgets til jeres lopper (lys til lysestager, flaske til vinpropper, blomster til vaser, etc.)

Hvad er jeres bedste loppefif?

Kram MamaC

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

6 kommentarer

 • Lika

  Wow, det er alligevel lidt af en forskel. Det kan godt være at jeg skal overveje at prøve at få det gjort af en anden også.
  Og hvor er det egentlig vildt at det tager så lang tid, når du ikke skal nær så langt. Godt du kan arb hjemme. Jeg har desværre ikke mulighed for det i mit arb, men heldigvis er der meget fleksibilitet så jeg kan komme tidligt og gå tidligt. Det hjælper en hel del 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja det er lidt vildt, og jeg kører ovenikøbet imod myldretrafikken. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fedt indlæg! Skal selv på loppemarked på søndag, derfor dejligt med lidt inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   YAY!!! Håber loppemarkedet gik godt, og at du kunne bruge lidt af fifs´ne:-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Hej 🙂 Jeg har læst lidt i nogle af dine gamle indlæg om bla rectus distase (var det ikke sådan, det hed?) og afprøvede lige om det kunne være tilfældet for mig. Men jeg kan så kun få plads til en fingerspids mellem mine mavemuskler – gad vide hvad status så er? Har jeg RD eller ej mon?

  Og så til noget andet – og det er helt okay, hvis ikke du svarer på lige det, men på snapchat nævner du at du har 45 min transport på arbejde. Hvilken by pendler du så fra?m Følte mig pludselig ikke alene mere, da jeg selv har omkring 33 km til og fra arbejde og ind i mellem er det virkelig surt. Og jeg har kun pendlet siden marts :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Hej Lika, Tusind tak for din kommentar. Det er vildt svært for mig at svare på om du har RD. Til sammenligning, havde jeg målt mig selv til at have 2 fingre, og da Sussi målte mig, havde jeg 6. Sååååå, det kan være en god idé at smutte ind forbi hende til en gratis måler:-).

   Og selvfølgelig må du spørge. Jeg bor i Brønshøj, og arbejder I Lyngby. Så i realiteten er det ikke så langt, men med myldretid bliver det hurtigt 40-45 min. Og ja det er mega træls, jeg prøver at udnytte køretiden til at få foretaget nogle tlf opkald, og så arbejder jeg hjemme en gang om ugen. Mindst. Kan du det? Arbejde hjemme?
   Rigtig god søndag. KHC

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINLIGT! Undskyld.....