Løbesandaler og børns logik

En grill til Bastian og lagersalg til mig

WP_20150422_20_50_43_Pro (2)

Jeg er den type kvinde der holder mit ord. Og bedre sent end aldrig som man siger! For omtrent en måned siden lovede jeg, at vise jer godterne fra Malene Birger lagersalget, såfremt baby altså forblev i mave. Det gjorde baby. Til lagersalget. Bare ikke længe nok til at jeg også kunne nå, at køre et mindre fotoshoot af sortimentet, uploade og skrive et indlæg. Det tager altså tid sådan noget, siger det bare. Siden er der så faldet et par lagersalg mere ned i kurven. Så nu skal det være. Jeg har derfor brugt aftenen med baby A på spisebordet, mit Nikon kamera om halsen og balancerende på en spisebordsstol har jeg affotograferet hele herligheden. Please see for yourself and enjoooooy the ride:

Til mor

De her to lækre sommer sager har jeg allerede taget i brug og jeg er VILD med dem og deres lethed. Bemærk den fede detalje med den skrå syning på den lyse skjortebluse. Bonus: De dækker pænt godt post gravid topmave.

DSC_0452 DSC_0456

Så var der denne super bløde og fine sweater, åh gud jeg synes den er lækker. Tænk på den til et par stramme jeans, og et par lette sommer sneaks. kan I se det for jer? Desværre kan jeg slet ikke have den på…, tror det har noget med benene at gøre. Ikke altid en fordel at være udstyret med korte OG tykke stænger… Så må sælge den. ØV. Hvis I er interessede, skriv en kommentar. Prisen er 200kr og størrelsen er en small. Sender til hele landet:-)

DSC_0458

Denne forårs jakke, er jeg allerede i sindet flyttet ind i. I mit hoved ser jeg mig selv vandre København tynd med bugabooen, og denne frækkert! Og tjek lige det inderfoer? MUMS!!! p.s. halskæde er os fra MB.

DSC_0454   DSC_0453

Til sidst de optimistiske køb… Nederdelen der fremhæver hofterne. Smart når man lige har født? Og i øvrigt er købt til et taljemål på 70… Hmm må snart i gang med træning. Og så den lækre sorte sag der nok kommer til at hænge til karrieren genoptages:-)

DSC_0450 DSC_0451

Til slut rippede jeg lige Stine A´s fremragende lagersalg her til morgen. UMMENUM, blev der sagt. 1600 DKK, for ALT DETTE!

WP_20150424_20_45_16_Pro

Til Charmetrolden

Lækkert sæt fra MAR MAR. Ikke at jeg troede at charmetrolden kunne blive mere charmerende, men muligt at det kan la´ sig gi´ sig i dette sæt:-). Han har jo trodset morens gener og i stedet hapset farens lækre lange stænger. Krydser i mit stille sind fingre for at Anna gør det samme. Eller at lange slanke ben går af mode. In my dreams!

 DSC_0445

Til sommer skal han da helt sikkert i denne T-shirt også fra MAR MAR og ikke mindst de seje drengeunderbukser når bleen (forhåbentligt) smides i sommervarmen. Til de lune aftener, kan hootien fra Soft Gallery med ulven passende komme på. I øvrigt tænker jeg alt dette går smukt sammen med de fine bukser ovenfor. Dem til de tynde stænger, you know.

DSC_0447 DSC_0436

Til trods for knap så stort et udvalg i de små størrelser på Soft Gallery lagersalget. Fik jeg alligevel hapset denne lækkerhed af en alpaca med mig hjerm. Tænker den skal holde Charmøren varm til efterår og vinter. Den kan nemlig begge dele, da inderfoer kan tages ud. Så smart er den.

   DSC_0440 DSC_0439

Til Baby A

Her tænker jeg alle billeder taler for sig selv. De 4 første fra MAR MAR og det sidste fra Soft Gallery. ME LIKE!

DSC_0443 DSC_0442 DSC_0441  DSC_0444   DSC_0435

Det var alt for nu, og så har jeg taget den meget modne (og svære) beslutning at holde slappedag for Baby A og mor hele torsdag og fredag. Hvilket betyder at jeg IKKE kommer på Stine A lagersalg. AV AV! Men det er nok bedst for alle, både baby A og Baby A´s mor´s pengepung. Faktum var at dette indlæg blev skrevet onsdag aften, og at jeg ALLIGEVEL endte på Stine A´s lagersalg og først udgiver indlæg i dag, fredag. Jeg SAGDE jo at jeg havde ryggrad som en regnorm..

Hav en skøn weekend.

Stort karma knus herfra:-)

p.s. Bastian du må godt købe din grill… Så tænker jeg vi er even.

Følg og få updates på Karmamilli.dk på:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

2 kommentarer

 • Dia

  Jeg overtager gerne den smukke smukke sweatshirt, hvis den stadig er hos dig. Er kun lidt misundelig på dine crazy shoppingseancer! Tag mig lige med næste gang, hva’? Om ikke andet, så kan jeg da være misundelig på helt tæt hold, hvis pengepungen ikke rækker. Og kage er der heldigvis sjovt nok altid råd til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Åh jeg har allerede afsat den:-(. Desværre. Men jeg vil da mægtig gerne have dig med næste gang. SÅ KLART! Også til kage!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbesandaler og børns logik