(Endnu) en dritkul anbefaling! Den er SKAM god nok....

Vi har fået plads i vuggestuen… GISP!

IMG_0174

Endelig kom den dag! Dagen hvor jeg fik mailen i e-boks fra pladsanvisningen. MailEN jeg har ventet på siden Anna var omkring de 10 mdr.

VI HAR FÅET PLADS I DEN INSTITUTION HVOR AUGUST GÅR! PER 24 OKTOBER!

Og hvor jeg troede at jeg ville åbne en flaske vin, og danse rundt i haven med armene over hovedet og hvine af glæde. Var min begejstring nærmest ikke til at spore.

Men hvad er der dog sket?

Jow, sagen er jo den. At vi har sat huset til salg. Vi har taget en moden beslutning om at flytte ud af byen og ind i Hareskoven (hvis vi kan få et hus, såklart). Det betyder jo os at vi, forhåbentligt indenfor nærmeste fremtid, skal rykke teltpløkkerne op, pakke samtlige nelliker og sætte kursen nordpå.

Vi fjerner altså de to små honningkrukkers sikre base. Alt hvad de har kendt som hjem bliver historie, vi starter et nyt kapitel, og begge børn skal i en ny institution (forhåbentligt) sammen.

Måske vi får solgt på en uge? Måske vi får solgt om 2 år. Men liggetiderne i Brønshøj er p.t. omkring de 60 dage. Og regner man en lang overtagelse ind, samt det faktum at vi selv skal finde noget nyt at bo i. Kan vi måske realistisk overtage noget i februar 2017. Måske før. Måske senere.

Men hvis vi tager udgangspunkt i februar. Og vi vælger at takke ja til vuggestuepladsen til Anna. Så vil hun kunne nå at være det nye sted knap 3 måneder.

Er det ikke for lidt? Jeg ved godt hvad jeg selv synes. Men hvad synes I?

Man skal jo også tænke på alt det andet der kommer til at ske om deres små ører. Ned pakning. Flytning. Ud pakning. Istandsættelse (måske).

Og hun er jo VIRKELIG glad for sin dagpleje! VIRKELIG!

Downside er at dagpleje har faste (tidlige) lukketider. Og at jeg hader at børnene skal skilles ad hver morgen. Det gør ondt i mit hjerte!

ÅH sig mig. Hvad ville I gøre?

Klem C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

27 kommentarer

 • Dagný

  Ikke flytte!! Og det ville jeg sige uanset om i sku flytte eller ej. Efter at have lært begge verdener at kende kommer jeg 110% ALTID til at vælge dagpleje frem for vuggestue til mine børn. Og tag lige med at jeg er pædagog i vuggestue, I’ve seen what goes on in the kitchen😉 Det er en stor og ofte kaotisk og larmende dag for så små poder, også i rigtig gode vuggestuer kan der ikke ungås at der er mere støj og run på end i dagpleje, sådan er det bare når der er mange børn ig voksne under et tag. Så har du fu det en god dagplejer så ville jeg holde godt fast. Og taget jeres flytning i betragtning ville jeg ikke være et sekund i tvivl. Bli i dagpleje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   MODTAGET! Tak søde Dagny. Dejligt at høre dit indspark også. Jeg tror vi er ret sikre på hvad vi nu gør. TUSIND TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg ville ikke flytte hende. Det vil være synd for hende at skulle flyttes flere gange. Især når hun også er glad for sin dagpleje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg personligt ville ikke flytte hende. Det er for usikkert. Og det er synd. I min verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Tak for input. Rart at blive bekræftet:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ikke flytte hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katjs

  Ville klart lade Anna blive i dagpleje, om der så går et år, så er jeg fan af at undgå unødvendige skift 😉
  Iøvrigt er det bare SÅ godt for børnene at være ude at opleve hver deres og kunne snakke om HVER deres istedet for at kæmpe om, hvem der skal fortælle hvad når de kommer hjem (måske du kan fornemme at jeg har prøvet det) 🙂
  Held og lykke med beslutningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Du har så ret! Bortset fra at Anna INTET kan berette om sin dag. Vi er mere ude i en slags gætteleg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg ville ikke gøre det. Jeg tænker, at der er god chance for at i kommer til at flytte med en 2-årig, og der vil jeg nok prioritere færrest mulige forandringer. Og selvom man.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majken

   som en anden skriver, ikke kan spå om liggetider, så tænker jeg umiddelbart at jeres hus virker attraktivt og så skulle der jo være en god chance (risiko?) for at det kun bliver de meget få måneder det kommer til at dreje sig om, og så ville det for mig (og vores 2-årige, der fungerer bedst i faste rammer) slet ikke være det værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Nej sandt. Og jeg synes jo os selv at vores hus er super fint:-). Så det bliver nok dagpleje modellen til vi flytter:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Åh tak for input! Jeg suger det til mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Men vil de ikke også skulle skilles om morgenen, når de ankommer til institutionen? Altså store-A i børnehaveafdeling og lille-A i vuggestue? I så fald er der jo nærmest intet, der taler for at flytte hende nu…(udover praktikken omkring hente-bringe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Tjoo, hos os ikke sådan rigtig. Det er så lille en institution, at de ville kunne være sammen en stor del af dagen. Undtagen under lur og frokost. Men sandt ellers.:-) OG tak for input søde Mette:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Ok – vores institution er så stor (60 børn i vuggestue og 100 børn i børnehaven), så Andrea ikke engang ser de andre børn fra mødregruppen, da de er i en anden afdeling af vuggestuen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Jeg ville ikke flytte hende hvis hun er glad ved sin dagplejemor. Kan sagtens forstå problematikken omkring det med at skille dem ad om morgenen, men forhåbentlig flytter i hurtigt, og så kan de starte i ro og mag det samme sted, sammen :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Vi krydser fingre. Og TUSIND TAK for input:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ps: vi flyttede selv fra Valløvej i Brønshøj og selvom jeg godt kan savne den korte afstand til byen (og mit gamle højtelskede ‘hood’) så er Hareskov By virkelig et skønt og børnevenligt sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg tænker også det bliver hårdt for hende med 2 gange indkøring og en flytning. Så hvis det er muligt, ville jeg også beholde hende i dp eller hyre en privat børnepasser.

  Og forhåbentligt snarligt velkommen til Hareskoven – her er så lovely 😍 Dét er jeg sikker på I ikke fortryder. Overvej evt en opskrivning i Hareskovens lilleskole og ellers er den lokale folkeskole i Hareskoven en af kommunens bedste 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Tak for input. Super rart at blive bekræftet i egne tanker. Og ej hvor morsomt I bor derude? Og I er glade for det? Vi håber VIRKELIG vi finder noget godt:-). (læs: at der snart kommer mere til salg…) Håber i dén grad vi ses! Og sig nu ENDELIG til hvis du hører om noget der kommer på markedet:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Lad hende blive. Det er alt for forvirrende andet for så kort tid. synes jeg altså,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at hvis I vitterlig kun skal have hende i vuggestuen i 3 mdr, så er det synd at flytte hende. Som en der til gengæld selv har haft hus til salg i 1 år vil jeg så også sige, at man nok skal passe på med at hænge sig fuldt og fast på de gennemsnitlige liggetider – det er jo ikke sikkert de er gældende for jer (uden at jeg aner noget som helst herom naturligvis). Er jeres hus på markedet og har I allerede en fornemmelse af aktiviteten omkring det? Så ville jeg nok tage udgangspunkt i mavefornemmelsen herfra. Held og lykke med både hussalg og institutionsvalg. KH Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Årh tak for besked. Og det er modtaget og noteret. Vores hus er ikke online endnu, men sendt ud til VIP gruppen. Så aktvitets niveauet har vi ikke rigtig indtryk af. Endnu. Men TAK! Jeg tænker vi takkeer nej til pladsen i vuggestuen:-).

   GOD DAG!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Endnu) en dritkul anbefaling! Den er SKAM god nok....