Startup#1 -[Starstruck]

Ved du hvor meget dit barn bør bevæge sig? Og vind en rejse til Finland

dsc_0569
Indlægget med det fine budskab indeholder reklame, men det ændrer ikke på at motion er virkelig godt. Og ikke kan købes for penge. Så læs nu med alligevel:-).

“SKAT! Løb en tur!” beordrede Bastian mig den anden dag.

Mig: “Det skal du ikke bestemme….”

Bastian: “Du er sur. Kan du så se at komme ud. Nu!”

Mig: “HMPF” (alt imens jeg trak i løbetøjet og nu var mest irriteret over at han havde ret… -kender I det?)

Men jeg gjorde det, for inderst inde i maven vidste jeg godt at han havde ret. Han HAR ret. Jeg bliver et markant bedre menneske når jeg får frisk luft og pulsen op.

Og det gælder jo ikke kun mig. Det gælder også Bastian. Og vores børn. Det gælder alle. Min søde psykolog svigerinde sagde faktisk engang til mig, husker jeg, at…

…man burde kunne få motion på recept.

Jeg tror sgu hun har ret.

Og fordi vi har mærket på egen krop hvad det gør ved én at få pulsen op jævnligt, og hvad det gør IKKE at få det, er det super vigtigt for os at vores børn rører sig. HVER DAG! Og med den rivende udvikling teknologien lægger for dagen, så vi om 10 år ikke behøver at forlade vores seng, da hele hytten er fuldautomatiseret. Bliver vi nødt til at indarbejde de gode vaner fra de er helt små. For lige pludseligt er de teenagere og iPad er nemmere end at cykle en tur.

Hos os leder vi jøvnligt efter Tyttebøvser I Hundredemeterskoven. (Jow, det kan man godt.) Indtil videre har vi kun fanget en salamander. Eller cykler til børnehave.

Vidste du at Verdenssundhedsorganisationen (WHO) anbefaler, at alle børn og unge dyrker mindst en times fysisk aktivitet dagligt?

Nope, det gjorde jeg heller ikke. Og Reima har sat sig for at sprede det gode budskab. Reimas CEO beskriver der håb noget så fint…

”Vi ønsker, at inspirere alle børn til at bevæge sig mere og samtidig fortælle om Reimas finske rødder samt den nordiske måde at være forældre på,” siger Reimas CEO, Elina Björklund, der selv har 3 børn.

Det gør de igennem en international udfordring der går under #millionhoursofjoy.

Og vi kan være med. DU kan være med.

Man kan som familie deltage i den sejeste konkurrence hvor det handler om at fortælle hvor mange timer man bevæger sig. Herefter trækker Reima 15 vinderfamilier der vinder en rejse til Ruka Finland. På en vild tur med hundeslæde, skitur, besøg hos julemanden, og meget mere. Se præmien hér.

Hvis I samtidig bruger #millionhoursofhoy, øger I jeres chancer for at komme på en vild tur til Finland. Og hey! I får mere motion ind i hverdagen. Win/win!

Jeg har selv deltaget! Er I med mig?

Og hav en dejlig dag.

Klem herfra!

Og så skal I ikke snydes for billeder fra én Tyttebøvseledetur i Hundredemeterskoven (der ligger blot 100 m fra hvor vi bor -OPTUR!)

dsc_0565 dsc_0557 dsc_0552 dsc_0550 dsc_0548

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Startup#1 -[Starstruck]