Hvad man kan nå på 15 timer -UDEN BØRN!

Tak og smil. Bare fordi

Tak er kun et fattigt ord

Tak er kun et fattigt ord

Værdien af TAK er enorm! August første ord var farfar. Det næste. Var tak. For det var vigtigt for os. Man kommer så uendeligt langt med TAK!

Nogengange (læs:ofte) har vi bare alle sammen alt for travlt til at huske. Huske det lille bitte ord. TAK!

Det lille bitte bitte ord, der kan gøre så stor en forskel for et andet menneske. Ligeså effektfuld som et smil kan være på en regnvejrsdag. Kan et simpelt TAK være!

Har I ikke prøvet at stå i en elevator. Knappen `ned´ lyser allerede grønt. Dørene er ved at lukke. Og så kommer hun løbende. Moren med barnevognen. Hun kan ikke nå det. Medmindre du hurtigt stikker armen ud og stopper dem. Dørene. Du gør det. Moren når det. Hun kigger på dig. Med taknemmeligheden lysende ud af hver en celle i hendes krop. Og siger TAK! Du bliver glad. Og varm. Du gjorde en lille indsats. Og det blev værdsat. Måske moren nu nåede sit tog. Måske hun så nåede at hente sin store dreng i børnehaven. Så han ikke skulle sidde alene i en halv time med den sidste pædagog. Og savne. Hun nåede det. Bare fordi du holdt en dør. Kender I det?

Og har I ikke også prøvet at cykle igennem byen. Få øjenkontakt med en stranger. Få det største smil. Ud af det blå. Bare fordi. Og så genkende følelsen af at cykle videre. Med et smil på læben. Dét smil du lige havde fået. Bare fordi. Bare fordi en fremmed gav dig sit. Smil altså. Et smil som du nu kan give videre til den næste du møder. Dét har jeg prøvet og jeg bliver lige glad hver gang det sker.

Men nogen skal jo starte smilet. Og takket. Hvorfor ikke dig?

Fordi det er så vigtigt at sige tak. Og smile. Har jeg i går været på posthuset med denne pakke. En pakke, jeg burde have sendt for længst. Men ikke desto mindre indeholder den stadig lige store mængder kærlighed, taknemmelighed og smil. En pakke til nogle meget specielle mennesker i mit liv. Vores liv.

Med selvsamme kærlighed og TAKnemmelighed vil jeg sindssygt gerne benytte chancen til at sige yderligere tak. TAK! Til alle jer der i ny og næ tjekker ind i mit liv. Både på bloggen og IRL. I er det hele værd! Jeg knuselsker jeres likes. Jeres kommentarer. Og det faktum at I føler jeg har noget at byde på.

SÅ TAK! TAK TIL JER. Tak for at være herinde. Lige nu. LIGE PRÆCIS NU!

Og lov mig, at når du læser denne linie. Så smiler du. For dig selv. Bare smil. NU. Og mærk at det faktisk føles RET godt! Behold smilet på. Og gå så ud og mød det første menneske på din vej. Og giv smilet videre.

Og sig tak til den første der gør en ekstra indsats. Eller bare fordi.

Hav en skøn tirsdag. Og tippet? Ja det må være at det virker SERIØST godt at smile. Os´ til børn. Og sige TAK! Husk det nu.

SMIL, TAKKER og KLEM

Mama C

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad man kan nå på 15 timer -UDEN BØRN!