Postkort fra Lummerly!

Postkort fra flyttekaos

Kære blog,

Jeg har det godt. Det regner. Og igår stod der vand op af et brønddæksel i området. De sagde det var skybrud. Men vi er heldigvis ligeglade, og kunne sove trygt, for vi har brugt 30k på at sikre vores hus imod deslige. Apropos sove trygt, så har vi solgt vores seng. Ja faktisk har vi solgt alle vores senge. Undtagen de indbyggede (såklart). Så de sidste 4 nætter har vi camperet i gæsteværelset. 4 mennesker fordelt på en stor dobbelt luftmadras, og to børnemadrasser, det hele side om side. Lidt hyggeligt når nu det skal være. Den store grinede så meget da han skulle sove, for som han sagde:

“Mor! Det kilder sådan i maven, at jeg kan slet ikke lade være med at grine”

Om det var overtrætheden der viste sit fjæs (på den fede måde), eller om det var den følelse (jeg tydeligt selv husker som barn), at når man har det RIGTIG godt, så er det umuligt som ikke at grine. Og jeg tror faktisk at han lige dér, havde det rigtig godt. Hvillket gør mig glad.

For den sidste tid har dælme været opad bakke. Vi bor i flyttekasser, har taget afsked med den kendte børnehave, og har brugt første uge af vores ferie på at sætte i stand. Ikke just Legoland og Tivoli kinda ferie. Men vi forsøger at forsøde det lidt for børnene. Og igår, da vi spurgte den store til aftensmaden hvad der havde været det bedste den pågældende dag? Var svaret; “At male seng sammen med mor!”

Det VAR os hyggeligt skat. Og lidt besværligt. Og blev ikke det kønneste. Men det var hyggeligt. Og han kan forevigt sige at han var med til at bygge sin egen seng.

Hvis I er nysgerrige, så lægger jeg flittigt videobidder op på instastory. Hvor man bla. kan se føromtalte seng(e).

Men vi har det godt. Overordnet har vi det godt. Og vi glæder os til at komme på plads, og få ro i den bette familie. For dét trænger den til. Og så trænger den til ferie!

Send mere sol. Og penge. Og rigtig ferie.

Mange kærlige hilsner Christina og honningkrukkerne

img_00721

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

2 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Lummerly!