Dét siger Anna 23 mdr

At være mor, kræver sine vitaminer -Take Daily

td

annonce-1

Sover du os for lidt om natten!? Hvem (med titlen mor) gør ikke det….

Jeg har altid sørget for at passe på mig selv. Drikke rigeligt med vand, og få dyrket motion. Jeg bliver bare et bedre menneske af det (siger Bastian). Når jeg glemmer det, eller nedprioriterer det, bliver jeg mut. Sådan rigtig mut. Det er faktisk utroligt så meget det påvirker min krop hvad jeg putter i den (og ikke gør), og hvad jeg gør ved den.

Og ja!, jeg kender da udemærket følelsen af at have svært ved at komme i løbetøjet og ud af døren. Oh yes. Men jeg kender os den følelse man har bagefter. Lykkerusen i kroppen, og friskheden i kinderne.

Men én ting er hvor ofte man får pulsen op, en anden ting er hvad man propper i hovedet. Jeg kørte i November måned 14 dage med sukkerfri. Det var jo CRAZY hvad det gjorde ved mit humør, og mit velvære. Og den hovedpine jeg pludseligt ikke længere havde.

Jeg har ad flere omgange derfor prøvet hvad det vil sige at give min krop de rigtige byggesten (jaja, det lyder som en fjollet tv-reklame, men det er jo sandt!). For det er for VILDT hvad jeg kan udrette når jeg har det godt. Ikke kun udenpå, men i særdeleshed indefra!

Mine vitaminpiller (som jeg er super flittig til at spise), ryger ind sammen med morgenmaden. Så kommer man lissom godt fra start. Jeg tester i øjeblikket en skræddersyet pakke fra TakeDaily. Et for mig, ganske nyt (men virkelig smart) koncept.

td3

Jeg brugte 2 min, på at svare på nogle spørgsmål online om min livvstil. Derefter fik jeg en skræddersyet vitaminpillepakke (der matchede mine appelsiner). Ét voilá, for 149,- om mdr sender de en fin pakke hjem til mig.

Vil du prøve testen?

Indpakningn er pæn, og ikke til at overse. Så den ligger faktisk fremme hos os, så er jeg sikker på jeg ikke glemmer den.

For som min indgangsreplik siger, når man er mor, kræves der lidt ekstra af én. Ej meget. Der kræves rocker meget af én.

Man skal være mor, kone, kæreste, veninde, fuldtidstjener, au-pair, hausfrau, kollega, kok, prof putter, historiefortæller, pædagog, chauffør, og sig selv. (Det sidste sker sjældent)

Og alt det, OS selvom man kun har sovet 3 min på en hel nat.

td5

Jeg kan simpelthen ikke andet end se at det giver mening for mig at passe på min krop. Og give den et ekstra boost, for ganske simpelt, at komme igennem dagen og være den bedste version af mig.

Bonus, er at de små piller har ens navn på, de kan klippes ud og tages med på ferie, og så kan man starte dagen med det fineste lille citat og gode reminders eks. `Dance Daily´ eller `Dare Daily´, som er mine favoritter.

td2

 

Jeg er super spændt på at mærke en forandring, og håber inderligt at de kan give mig et boost til det Vasalop jeg som bekendt skal løbe lige om lidt…

De næste 3 dage har jeg fået lov til at give jer 50% på første bestilling af TakeDaily. I skal bare bestille HER og bruge koden `KARMAMILLI50´

Er I med mig?

p.s. jeg har allerede talt med deres gratis rådgivning, da jeg havde bestilt forkert (typisk). Og jeg må give dem, de lever op til deres ord. Jeg fik den sødeste ernæringsekspert i røret, der både hjalp OG gav mig god rådgivning.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Carina

  Hej. Rabatkoden er stavet forkert. Den skal være karmamilli50.
  Hilsen Carina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Uh tak! Jeg rettede det asap, fik bare ikke lige svaret dig. TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dét siger Anna 23 mdr