Min udsigt, ukendte gæster og et tip

Mon kirsebærsaft virker?

Igår aftes, da klokken nærmede sig 22 alt for meget, smed jeg en status ud i en terminsgruppe på Facebook.

“Er der nogen af jer der allerede nu har skippet luren?!?!” 

Jeg (sludder VI) er ved at blive sindssyge af ikke at have tid til, hverken sig selv eller hinanden. Kan sgu knap huske hvordan man holder i hånd. Eller kysser.

Én i gruppen svarede noget med at nogle børn/mennesker mangler et stof i hjernen. Det stof der hjælper én med at sove. Der skulle ovenikøbet være en såkaldt søvnklinik på Næstved sygehus. Overvejer helt seriøst at ringe til dem.

Men så skriver en gammel veninde af mig. Inde i selv samme gruppe. (Ja vi laver børn samtidig. Begge to faktisk.)

Hun skriver at kirsebærsaft lavet af moreno kirsebær, eftersigende skulle indeholde et eller andet stof som fremmer søvnen, og som små børn og gamle mennesker ikke producerer ret meget af. Nogle forsøg skulle sågar have påvist at, forsøgspersonerne falder hurtigere i søvn, sover bedre og længere. Virkningen skulle man kunne mærke efter 4-5 dage. Jeg aner ikke hvor meget man skal drikke. Men det er da forsøget værd. Flasken kan man købe i helskostbutikker.

img_0471

Nu ved jeg godt hvad jeg skal imorgen!

Godnat og sov godt.

p.s hvis nogen har erfaringer, så er jeg lutter øren.

P.p.s begge mine børn er stadig vågne. Kl er nu 21.24. De er puttet og er på deres værelser. Det kan for faen ikke være sundt.

P.p.p.s jeg er SÅ træt af løftede pegefingre og skrappe artikler om hvor vigtigt det er at børn får deres søvn. Det ved jeg sgu da godt! Men har de måske nogensinde prøvet at tvinge nogen til at sove?!? DET KAN MAN IKKE!!!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

10 kommentarer

 • Nancy

  1 dl om dagen enten som 1/2 dl om morgenen og 1/2 dl aften eller 1 dl på en gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • faster på Solsiden

  God morgen søde Christina 😊 har lige læst en artikel i morgenavisen om kirsebærsaftens søvndyssende virkning. Udvundet på stevnske kirsebær (man er vel lokalpatriot😊) gå ind på http://www.gikisa.dk. Ønsker dig en smuk dag. Knus Birthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg hører meget gerne, om du finder et vidundermiddel. Vi har droppet den 2,5 åriges lur, så hun nu går i seng kl 19.40 i stedet for 22.30. Til gengæld vil hun så ofte være vågen flere timer midt om natten eller roder rundt, piver og græder, så man ikke får lukket et øje. Vi har prøvet zoneterapi og magnesium uden den store virkning.
  Kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅH GUD ALTSÅ! Det er jo mega hårdt!!! JEg LOVER jeg råber det udover hele verden hvis jeg finder det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Jeg læste et tip på en anden blog, angående noget der hedder Allgergica Chamomilla. Homøopatisk natur middel, der skulle hjælpe på anspændthed, mareridt, søvnløshed, nervøsitet, psykisk uro, tandfrembruds smerter, mavekramper og meget mere. Min søn har esktremt svært ved at sove igennem, Næsten hver nat vågner han og skal over til os og sove. Det er for så vidt ok, men der er en del nætter ( som i nat ), hvor han så er vågen og karter rundt i 2-3 timer. Han er SÅ træt dagen efter, den stakkels dreng. Så nu har jeg bestilt det der, og er spændt på om det har en virkning hos ham. Tænker at det er værd at prøve, det kan jo ikke skade :o) Kram herfra i hvert fald, you are not alone!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   OI! Vidundermiddel. Sig ENDELIG til om det virker. For ja, de stakkels børn er jo også trætte efter sådan en hård (vågen) nat. Kæmpe kram tilbage. Du er så meget heller ikke alene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Føler med jer 😴 Vil bare sige at vores den yngste droppede at sove lur lige omkring 2-års fødselsdag. Et par uger før tror jeg det var. Og det gik super fint. Men han var dog ikke helt så “slem” som Anna vist er til at være længe vågen. Håber I finder noget der virker så I kan få jeres aftner tilbage 😊🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg overvejer det altså os HELT seriøst! Så tusind tak for den kommentar, og det input!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min slappe hjerne kan ikke huske hvordan der er, når de først sover? For spørgsmålet er om det er indsovningen der er problemet, eller selve søvnen. Jeg ved heller ikke om det er noget man skelner mellem ved små børn.
  Anna så totalt frisk ud på snappen i går, det var jo helt vildt! Måske producerer hun/de bare ikke nok melatonin. Nå jeg har egentlig ikke gode råd, bare kram. Store kram. Albert var jo også søvnterrorist. Det har han lagt på hylden. Men kan godt huske det. Jeg ville nok også prøve alt af. Især noget så forholdsvis simpelt som kirsebærsaft

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Hun ER totalt frisk! VIRKELIG! Hun bliver først MEGA ked når vi enten holder hende fast, eller sætter hende i en lukket tremmeseng. Indtil da er hun happy camper. Og vågen. MEGA vågen. Jeg har sat min lid til at 2 år er der hvor vi rammer den magiske søvn.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min udsigt, ukendte gæster og et tip