Farvel til Sofie. Og en Glimmer garderobe!

Kan man godt bare skifte blognavn???

karmamilli

Jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg siger at jeg HVER dag. Hver eneste dag, overvejer at skifte navnet på min blog. Men kan man det? Karmamilli er jeg glad for, fordi jeg har tænkt alt for meget over det. Tilgengæld kan ingen huske hvor mange L´er der er i. Og jeg er ofte blevet forvekslet med en Kamilla. “Nåårh jeg troede du hed Kamilla…”.

Jeg er ved at være lidt træt af det. Og da bloggen samtidig har taget en mere personlig drejning, kunne det måske give meget god mening?

Hvad den så skulle hedde?

Jeg tænker måske vi bare skal gå plain simple, og kalde den det den er.

HONNINGKRUKKELIV eller HONNINGHISTORIER eller hvad med HONNINGLIV eller måske bare HONNINGKRUKKEN? Eller noget helt femte???

Men kan man godt bare skifte? Hvad synes I? Åh dear, jeg er altid nervøs når jeg stiller spørgsmål herinde (os derfor jeg endnu ikke har lavet et `spørg mig om alt´ indlæg). TÆNK nu hvis ingen gad at svare…. Det håber jeg måske nok lidt I vil hér.

Sidder du og tænker, hvad fa´en snakker hun om, med al det Honning halløj…? Så står forklaringen lige hér… Men vent med at klikke, til du har givet din mening til kende. Please:-)

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

37 kommentarer

 • Camilla F

  Jeg er vild med dit nuværende navn og grunden til du har valgt det. Men jeg er også ny læser, så jeg synes jo det er nyt og spændende.
  Hvis du skulle skifte navn, hvad så med fru krukke? Du skal jo giftes med “krukken”, ikk?😉.
  Så er der lidt associationer til honningkrukken uden at det bliver for langt…
  Men navne er svært…
  Pøj pøj med valget😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅRH TAK for input, jeg grubler stadig:-). Men skal jo os VIRKELIG tænke mig om denne gang (ellers ikke noget jeg gør mig synderligt i):-).

   TAK!

   KLEM

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg overvejer også at skifte navn HELE tiden! Den eneste grund til, at jeg endnu ikke har fået gjort det er, at jeg ikke ved, hvad jeg skal hedde i stedet 🙂 Go for it <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Gør det du har det bedst med 🙂 jeg følger dig ligegyldig hvad 😀 du ligger på en fast internetside på min tlf 🙂 jeg er bare glad for at du fortsætter med at skrive:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Er også fortaler for et mere personligt navn som Honningmor, MamaC, Honninglivet, Familienhonning.
  Er mest fan af MamaC og så en underoverskrift med “Og honningkrukkerne” eller lignende. Så den søde historie er med, men det dig der er fokus. Klem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bay

  Jeg synes sagtens, at du kan skifte dit blognavn! I starten var jeg også meget i tvivl, om hvor mange L’er der var i, haha. Jeg synes at Honningkrukken vil passe godt. Og ellers Mama C som jeg har set nogle andre, også har givet et forslag om. jeg læser med på bloggen uanset navn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nu altså at det er et fedt navn, bloggen har👍 Bortset fra, at jeg får Karma Chameleon på hjernen hver gang jeg ser et snap fra dig (og det sker jo temmelig tit)😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Synes du skal skifte til dit eget navn – selvom det måske heller ikke er det nemmeste efternavn at huske, så husker man trods alt hvem der står bag og hvad det hele handler om. Jeg synes historien om honning krukke er sødt, men det siger ikke så meget om bloggen ligesom dit nuværende navn heller ikke gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Skift endelig hvis du har lyst, jeg læser med alligeJeg troede også du hed Camilla og skrev det med ét L i starten 😉 men jeg er måske ikke så meget til noget med honning. Det er en virkelig sød historie! Men

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majken

   Dét gik for stærkt, her med venstre hånd under natamningen :p

   Jeg læser med alligevel, ville jeg skrive..

   Men selvom historien er sød, er navnet måske heller ikke så sigende om indholdet, hvis man ikke har undersøgt det.. Jeg er mere på noget a la Mama C, som en anden også skrev 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker at hvis du HVER DAG overvejer det, så gør det. Og hvad med at lave en afstemning på bloggen? Jeg tænker dog at Honningkrukken sagtens kunne være et bud. Noget folk kan huske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Nu vil jeg være på det andet hold. (Du må gerne skifte navn for min skyld, men) jeg kan nu godt lide Karmamilli og forklaringen bag Jeg søger sjældent efter navnet, du dukker jo bare op i mit feed på bloglovin, som bliver gennemgået hver dag ☺️ Lidt blog-afhængig er man vel 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt bestemt! Skift navn 🙂

  Hvis det skal være en af dem, så synes jeg honningkrukken er bedst.
  Når man er ude i noget med krukker synes jeg det lyder som nogle forsnobbede damer, så hellere krukken..
  …hvis det er derhen du vil hen af?

  Ellers, hvad så bare med noget med dit navn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Synes du skal skifte (når du tænker så meget over det..) men ryst lige posen en omgang, al det der honning bliver lidt fesent.. (Er ærlig, håber du tåler det). Eller spørg dine læsere om inspiration?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Hvad med Mama C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Ja! Du skal da skifte navn, når du tænker så meget over det! Jeg synes, ‘honninghistorier’ passer godt til din meget personlige blog (honning går jo godt sammen med stort set alt :-)). Kh. Hende der ser Anna meget oftere end jeg render på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Boeriths

  Jeg synes sagtens man kan skifte navn! 🙂
  Jeg begyndte at følge dig efter du var i tv med babygråd, og gav mig en aha-oplevelse! 😃 (Tak fra baby 😜)
  Og har tit tænkt på hvad navnet betyder, men det er ikke lige sådan noget man får undersøgt på bloggen…..i hvert fald ikke mig og slet ikke som alene-mor! (Hvorfor findes der ikke en smiley der hiver sig i håret? 😆)

  Er det for smart at lege med ordet honning på engelsk? Honey….. Synes bare det er en sød dobbeltbetydning 🙂
  ….og synes ikke du virker så krukket! Høhø 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er måske ikke helt den rigtige at spørge, eftersom incredibaby ikke er det nemmeste at stave til 😂 Men jeg synes sagtens du kan skifte – all in på honningkrukke af en art 😜👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Du er da slet ikke den første der skifter blog navn 😝 Det dur ik med et navn du ik synes passer – så gør det.
  Hvad med “Livet i honningkrukken” ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Jeg synes honningkrukkeliv er sødt (omend ret langt), men tror folk så bare ikke du er en gammel dame der fremstiller potter til honning? Jeg mener, man forstår det jo kun hvis man allerede er læser på bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havtreuer

  Hvis der er nogen der kan lave navneforandring, så er det dig! Go for it : ) Honningkrukken er super cute! Hvis Anna nu var kommet til at hedde Dorit, så kunne et forslag være; Honningkrukken’s ABCD – nu kunne du nøjes med Honningkrukken’s AABC

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer for at skifte. Jeg har aldrig kunne finde ud af, hvad du hed. Hverken dig selv eller din blog 🙈😅 Nu ved jeg det godt – bare rolig. Hmm. Honningkrukke..? Det er også svært at stave til. Måske er jeg ordblind 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHAHA Selv i kommentar feltet får du mig til at grine. Du er så pisse god til at finde på catchy blognavne… HIT ME WOMAN!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Selvfølgelig kan du skifte navn ☺️ Kan selv huske at jeg spurgte dig med det samme første gang at du fortalte mig om at du ville begynde på en blog, om den så ik skulle hedde Fam.Honningkrukke 😉 Men jeg synes at Honningkrukken, Fam.Honningkruk eller Honningkrukkerne. 😘👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja du gjorde nemlig, og det kan jeg godt huske! Måske jeg skulle lave en konkurrence til mit nye navn. Kan man det???

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har ikke læst din blog så frygtelig længe, og jeg tilføjede den til min reader samtidig med minimum 4-5 andre mommy blogs. Og ærlig talg er det kun for ganske nylig at jeg kan huske at det er DIG på Karmamilli… efter jeg har added dig på Snapchat faktisk, og nu er jeg MEGET mere interesseret og med!!! Jeg tror jeg ville have læst mere tidligere hvis bloggen havde haft et mere personligt/sigende navn. Måske endnu mere basic og bare dit navn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg tror du har så meget ret. Karmamilli er lidt kedeligt (syns jeg iallefald selv)…, gad godt et navn der var mere nede på jorden. Man (jeg) har bare hurtig en evne til at blive enormt filosofisk og dyb, når jeg skal finde på et blognavn (åbenbart). Og TUSIND TAK FOR AT FØLGE MED BÅDE DET ENE OG DET ANDET STED. SÅ HYGGELIGT!!! Og ikke mindst for at give din mening til kende hér. Juhuu, jeg elsker nye læsere. Blev jeg lige nødt til at sige højt! Klem på dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes helt bestemt du skal skifte navn til et der er lettere at huske og stave til. Bamselinemor for eksempel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHAHAHA Ja det var heller ikke dumt… Og tak for input.. Og for kommentar! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg synes honningkrukken er rigtig godt men det har jeg også sagt før 🙂 knus fra Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHAHA Ja du har nemlig!!! Og du er ikke den eneste. Så nu steg det mig til hovedet. Jeg har ikke engang tjekket om domænet er ledigt…. OG MEGA tak for at kommentere:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes honningkrukkeliv er meget sjovt, men måske lidt langt? Men det henleder også tankerne lidt på Peter Plys 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg syns os den er super hyggelig. Og Peter Plys er vel ikke det værste at blive associeret med… Man kommer vel os hurtigt fra det? Eller? Og SUPER tak for at kommentere. VIRKELIG TAK!!!:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skynder mig at svare, så du ikke skal frygte det tomme kommentarfelt 😉
  Men selvfølgelig kan du det, især hvis det er et bedre navn, dvs mere sigende, lettere at huske, stave til osv.
  Men tænk dog rigtig godt om, så du ikke får valgt forkert.
  Mange hilsner
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ÅH hvor er du sød Ditte:-). TAK! Jeg vil tænke mig rigtig godt om…. Har du nogen bud? Så sig endelig frem:-). Og super tak for at give dit besyv med. Hav en skøn aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Jeg synes du skal skrifte, det giver god mening. Når jeg søger efter det så kan jeg ALDRIG huske om det er karmomilla, kamilla eller eller….. Så jeg sys du skal springe ud i det. Måske du mister lidt på folk, men mon ikke der hurtigt kommer andre til? Hvis det giver mening for dig, så gør det 🙂
  KNUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Skal jeg skrifte??? HØHØ… Men ja, det skulle jo gerne være noget mere mundret… Det giver masser mening for mig. Hvis jeg da bare kunne finde på et nyt navn. Og så er jeg i tvivl om det er forvirrende:-). For hvis nu folk var ligeglade, så ville det jo være mindre relevant:-) OG MEGA tak for at kommentere!!! TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til Sofie. Og en Glimmer garderobe!