Og så tog jeg pædagog stemmen på...

Kan man blive snotfri hele efteråret?

lactocare

annonce-1

Hos os er vi snotfri til December…

…Sådan skrev min veninde til mig den anden dag da jeg havde postet et billede af de mælkesyrebakterier vi er begyndt at spise. Hun forklarede at de hjemme hos dem, formår at holde ungerne snotfri hvert efterår, til og med december måned. Fordi de spiser mælkesyrebakterier.

Indlægget er, iøvrigt, af egen fri vilje (og fordi I er flere der har efterspurgt), dog er produkterne der bliver omtalt en gave, altså sponsoreret, bare lige så vi har det på det rene).

ps. JA! Det er Anna i baggrunden på billedet, der stolt viser sit `slik´ frem. Opskriften på brødet, kan I finde hér. Det hedder (og ER) verdens bedste (og nemmeste) brød. Og NEJ, koppens farve er ikke koordineret, det var tilfældigt den der stod der til morgenmaden. Ja faktisk er intet på billedet opstillet. Sådan SÅ vores søndag morgen ud (en sjælden men hyggelig art). Okay, jeg spurgte Anna om hun ville vise hvad hun sad med i hånden. Men resten af au naturelle.

Der gik 2 dage, fra jeg postede det føromtalte billede på IG, til Bastian kom hjem, og jeg pludseligt fandt ham med mine Lactocare`Feminine´ i hånden, i køkkenet.

“Er det dem her man skal spise for at få ro i maven og undgå sygdom?” Spurgte han og stirrede på mig. Jeg tror han havde set mit IG opslag.

Nu ved jeg ikke om mænd ligefrem får bryster af at spise `Feminine´-modellen, men ellers findes der dem der hedder `daily´ som er unisex (om man vil).

Det er nemlig så topuheldigt at manden er på antiinflamatorisk penicilin i en uge. “Den kan fucke med min mave” havde lægen udtrykkeligt sagt til ham. “Og nu gider jeg ikke at være syg mere, så jeg hopper fandme med på dit (mælke)syre(bakterie)trip.”

Og jeg sagde ikke noget, men gav ham Daily modellen istedet.

Og der er sgu noget om snakken. Der er intet usundt i de tabletter, de indeholder udelukkende bakterier vi, mennesker, selv har i maven. Og Bastian var ikke den eneste nysgerrige på det her nymodens spelt halløjsa. Flere af jer har også spurgt ind til hvad vi har fået ud af det.

En hurtig søgning på `Lactid Acid Bacteria´ bekræftede hvad jeg allerede havde fået at vide, Mælkesyrebakterier ER super gode for immunforsvaret, og kroppens balance generelt. Det er bakterier man i gamle GAMLE dage selv havde i maven, men efter vi er begyndt at behandle al vores mad, og spise meget mere sukker, fucker vi også med vores egen balance og tarmsystem. Så på en eller anden måde, kan man vel sige at disse bakterier tager os tilbage til vores rødder.

Min familie (på 4 mennesker) er jo ikke statistisk datagrundlag nok til, at dette indlæg på nogen måde kan falde under den videnskabelige kategori.

Men min familie er nu engang den jeg kan tage afsæt i, og her gælder følgende fordele ved at spise mælkesyrebakterier:

 1. Mine børn er vilde med børne tabletterne der smager af Ananas. De kalder dem slik (se iøvrigt herre sød video af Anna på min IG)
 2. Mine børn har endnu ikke været snottede eller syge (bortset fra en omgang lus), siden vi startede på tabletterne for godt en måned siden
 3. Bastian er på antibiotika, og sagde så sent som idag, at han havde forventet meget værre smerter i maven (da det var blevet italesat ret kraftigt hos lægen, som bivirkning)
 4. Jeg har ikke selv haft sygdom endnu, omend jeg har været i nærkontakt med Manflu (ja den var slem)
 5. Jeg føler mindre syre i benene når jeg løber (???). Og det ANEDE jeg faktisk ikke kunne have en sammenhæng med det. Hvorfor i alverden skulle det dog. Lige indtil jeg tilfældigt overhørte en samtale på job om at mælkesyrebakterier (ironisk nok) går ind og hjælper til at MODVIRKE dannelsen af mælkesyre i benene ved sport. (minus og minus giver plus… I guess)
 6. Vi havde taget en pakke mælkesyrebakterier (Travel) med da vi var i Egypten. Og de fleste maver klarede frisag.

Bottomline er. Nu har jeg og hele familien testet dem i 1 måned. Vi har til et halvt års forbrug, jeg kommer HELT sikkert til at køre det ud. Og jeg kommer også til at fortsætte.

De bakterier vi spiser herhjemme dagligt er følgende (umiddelbart fortsætter vi med det hele, HVIS jeg skulle skære noget fra, ville det være Feminine, men vil nødigt da jeg mærker positiv forskel):

Børnene:

1 Lactocare Kids med ananas smag

Christina:

1 Lactocare Daily

1 Lactocare Feminine (god for balancen i underlivet)

1 brev Lactocare Fiber

Bastian:

1 Lactocare Daily

Lactocare har en ret sej hjemmeside, hvor man kan se ALLE deres varianter. Og der er mange. Bla. til gravide, ammende, travel, etc. Derudover er der en ekspert man kan spørge om ting hvis man er i tvivl om noget.

Spørger man mig, håber jeg at de får enormt meget medvind med deres produkt. Jeg er fan, og kommer helt sikkert til at fortsætte den gode stil.

Inden jeg smutter får I et par fun facts:

 • 42% af kvinder holder på prutterne når de er på job
 • 70% af vores immunforsvar sidder knyttet til tarmen
 • Det tager imellem 12 og 36 timer for et måltid at passere igennem fordøjelsessystemet
 • Mælkesyrebakterierne producerer mælkesyre til at nedbryde de kulhydrater vi spiser
 • Et velfungerende tarmsystem er alfa/omega for om vi kan optage vitaminer og mineraler fra kosten

Så pas på jeres maver.

Det var alt for nu.

Er der andre af jer derude der har erfaringer med mælkesyrebakterier?

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

11 kommentarer

 • Anne

  Er I stadig snot- og sygdomsfrie?? Hilsen fra vuggestueopstart-sygdoms-helvede (til trods for at det er barn nr 2, og at han derfor burde have fået en del vuggestuebakterier)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Og får Anna den til børn selvom der står fra 3 år? (vores den store er lige så gammel, derfor spørgsmålet)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Yes, Anna får dem, selvom der står 3 år:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Hej søde Anne, Vi blev desværre ramt af en kradsbørstig virus med falsk strubehoste. Men den havde vi sgu nok ikke undgået, uanset. Så bortset fra den. JUP! Ingen løbenæser, endnu. ÅH JEG FØLER MED DIG!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg så det godt og tænkte at så var der måske ikke en mirakelkur alligevel… Nu er begge forældre ramt (hårdt), så vi må altså satse på de der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Vi tager alle mælkesyrebakterie herhjemme og har gjort det i flere år.
  Manden og jeg tabl. Symbioflor og vores dreng får Udo’s choice, som skal røres ud i væske. Dette har han fået siden han var 6-7 måneder.
  Vi er stortset aldrig syge, om det er mælkesyrebakterien eller om vi bare er heldige vides ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   FEDT AT HØRE! Og ja det er sandt, man aner det jo ikke. Lidt ligesom med bio oil på den gravide mave. Man vil bare heller ikke rigtig IKKE gøre det, vel?! God aften, og TUSIND tak for at læse med:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Har ingen erfaringer selv med mælesyrebakterier. Gad godt prøve – er der ingen rabatkode? For mig virker longo vital – stopper jeg med at tage dem kan jeg være sikker på at få snue eller forkølsessår. Det er så træls. Men tager jeg dem regelmæssigt slipper jeg for det værste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Jeg har faktisk spurgt dem, takket være jer. Og de ville undersøge. Men det sælges kun igennem apoteker, så beslutningen er ikke bare lige sådan. Men de ville vende tilbage:-). Og godt I spørger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kan du ikke overtale dem til en rabatkode?? Vi er konstant syge hos os, så vil virkelig gerne prøve dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Så har jeg spurgt, og de ville gerne undersøge muligheden, men da det kun sælges igennem Apoteket, var det en lidt større beslutning. Men altså jeg har spurgt dem:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så tog jeg pædagog stemmen på...