Så blev du 3 år!

Kære dagbog #4 -To milepæle og en serieanbefaling

4468519b-15c1-423a-b553-35afb70060d2To milepæle på to dage!

Og så midt i påsken. Jeg har taget fri. Bastian knokler som en hest, imens børnene og jeg holder velfortjent ferie med hinanden herhjemme i Hareskoven. Vi sover længe, vi ser tegnefilm, vi spiser is, vi lægger en milliard puslespil og vi hygger os.

Men igår skete noget HELT særligt. Bastian og jeg har været kærester i over 10 år. Vi har boet på Ungarnsgade på, Amager, Strandboulevarden på Østerbro, Frejasgade på Nørrebro, Kildeløbet i Brønshøj og nu Rolighedsvej i Hareskov By. Ialt fem steder.

OG VI HAR ALDRIG KØBT ET SOFABORD! ALDRIG!

Da vi flyttede ind på Kildeløbet var det egentligt meningen vi skulle have et. Men vi kunne ikke blive enige. Og der var et bord på hjul de tidligere ejere havde ladet stå, så det blev til en midlertidig løsning. I 7 ÅR. SYV ÅR! Vi fik aldrig købt det skide sofabord. Da vi flyttede til skoven, nedlagde jeg veto. Og vi tog altså IKKE bordet på hjul med. Det var herregrimt.

For to dage siden skrev min søde svigerinde på Facebook, om nogle skulle have noget med fra en møbelforretning. Uden at tøve hoppede jeg på, tjekkede siden ud. Og dér var sofabordET! Rundt og næsten 1 meter i diameter, som Nana har anbefalet vores stue, med hendes fantastiske indrettergen.

Igår skete det så. En VILD milepæl.

Vores ALLERFØRSTE sofabord kom ind i huset OG samlet. Og JEG ELSKER DET! Vi fik det for 949,-. Sat ned fra 1819,-. Så må vi se hvor længe det holder. Men med små børn i huset, er det perfekt! HELT PERFEKT!

Som om det ikke var nok…

Så cyklede den store honningkrukke hele vejen til Lagkagehuset i Bagsværd, 2,5km fra vores hus. Og hjem igen. Og han var mega sej. Men det var egentligt ikke det der var banebrydende. Nope. Det var Tulle. Den bette lille pige der kun lige er fyldt 3 år. Til trods for at være hamrende træt, mæt af kager, input og løbecykel, insisterede hun på at ville prøve hendes lille PEDALcykel. Og hun gjorde det. Hun cyklede med pedaler! Bevares. Jeg holdt hende. Men hun fangede den. Hun cyklede med pedaler! Og hun var mega stolt!

Udover udflugten til Lagkagehuset med en god veninde og hendes dejlige datter, har jeg idag danset til Frost med begge børn, jeg har ryddet op i alt ungernes legetøj, har vejet mig og fundet ud af at jeg nu vejer 6kg mere end min normalvægt (damn you hormonspiral) og jeg har tømt en væg jeg påtænker at male (følg endelig med på min Instagram Story…).

62e3825e-aa28-4c88-bc40-a2c49ae464f1

Nu. Lige nu. Sidder jeg…

…ved vores splinternye stuebord med en kold øl og tømmer mit hoved. På tv kører en serie jeg er blevet komplet opslugt af. Den slags serie hvor afsnittene æder hinanden, one by one. Den er god. Barsk. Og så giver den stof til eftertanke.

Så, hvis man endnu ikke har set `Døde Piger Lyver Ikke´. Giver jeg den en varm anbefaling herfra. Apropos. Så vil jeg slutte nu, da episode 7 skal til at starte…

GOD PÅSKE!

HOV! Lige inden jeg smutter, så pønser jeg på at lave et indlæg om billedvægge. Så hvis I ligger inde med en MEGA fed billedvæg derhjemme? Vil I så ikke sende mig en mail med billede af den?

 

 

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

12 kommentarer

 • Jeanette

  Tak for den serie anbefaling.. mega god serie.. sig endelig til når du falder over en god serie igen!
  Og jeres væg er blevet flot 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   YAY det var så lidt:-). Og mega tak. Jeg kigger stadig på den hver dag og er kisteglad!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg må prøve den serie – mangler noget godt at se i påsken!
  Jeg har to, meget forskellige billedvægge derhjemme – du kan se dem her:
  http://fiftyfabulous.dk/minder/
  http://fiftyfabulous.dk/nyt-liv-i-entreen/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   UH TAK FOR BILLEDVÆGGE!!!! Jeg har det stadig på min to do. Men det sker nok først når vejret ikke er udevejr:-). Og det var så lidt. Fik du set serien?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Ja – og jeg elsker den! Tak for anbefalingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   YAY!!!! Fedt! Nu venter vi bare på toeren:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi har også et sofabord fra de tidligere beboere. Det har også hjul og er bare så mega grimt!! … men ret praktisk 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHAHAHA Man skulle tro det var jer der havde købt vores hus, idet vi jo lod det stå:-). Men kunne ikke være mere enig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det bare fint!!!! Passer rigtig godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   TUSIND TAK! OG tak for at bestille det hjem søde:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvor ser du den serie?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev du 3 år!