10 grunde til at du bør være på Instagram

Jeg vil os´ på ferie. Og til helvede med pædagogik

Sidste års ferie i Cannes

Sidste års ferie i Cannes

Instagram brækker sig af hvide sandstrande, drinks med paraplyer, brune ben i infinity pools og børn i badetøj. Mig? Jeg sidder herhjemme. Indsølet i gylp og grød. Sender Bastian på arbejde og Charmetrolden i børneren. Og krydser fingre for at Baby A napper en marathon lur.

JEG VIL OS UD OG REJSE!!! DOT NU.

Okay okay, vi skal afsted. MEN FØRST TIL SEPTEMBER! September ligeså godt ligge næste år. Muligvis næste ÅRhundrede. Og nej, jeg ANER ikke hvad jeg be´r om. Jeg har aldrig været på ferie med to børn (en trodsig todler og en baby), hvor JEG var den voksne. Men lad mig nu blive i troen. Bare lidt endnu. Ja ja jeg bliver klogere, men når den tid kommer har jeg NYDT at glæde mig til at slænge mig på Malagas solrige kyst! Dyppe tæerne i Middelhavet salte, lune hav og grave fingrene ned i det varme sand. Alt imens August og Bastian kommer med is og drinks med paraplyer i og Baby A sover sødt i sin Bugaboo. You wish. Yes I do!

Cannes ferien og Baby A i maven

Cannes ferien og Baby A i maven

Og nårh ja, så smed August jo bleen for en efterhånden rum tid siden. Det gik strygende. I starten. Og så gik det lige pludselig ikke mere. Det gik faktisk så dårligt at jeg dagligt venter med at vaske tøj. Ikke førend at jeg får chamøren hjem fra børneren med den obligatoriske halvgennemsigtige pose med tissetøj (heldigivis kun tis). SHIT! -Meget apropos. Ved I hvor meget sådan noget tissetøj kommer til at lugte? Én time i en pose og du kan forgifte en hel landsby med AMMONIAK! FØJ. Jeg er begyndt at holde vejret og som det sidste smide posen ind i maskinen. Åbne den derinde. Hive armen til mig. Og smække lågen i. Fy for en pyffer.

Nå, men vi fik så det her trick. Bestik ham med vingummibamser hver gang han selv går på do og ikke har dryppet NOGEN steder. Heller ikke i underdrengene. Det fungerer sådan ok. Hvis altså vi havde flere vingummibamser. Jeg er benhård. August forsøger HVER gang at presse 2 bamser ud af mig. Men jeg er hård som sten og står fast på at han KUN MÅ FÅ ÈN!

STRAKS som han så blev sendt i børner imorges satte jeg kurs mod tallerken skabet og gummidrengene og tog en nævefuld ind i munden. Pædagogisk? Men han så det jo ikk´? Nu er posen tom og jeg håber VITTERLIGT at han har glemt alt om vores aftale når han kommer hjem om en time. Not gonna happen. Knægten har hjerne som en elefant.

HOV

HOV

I aften skal vi grille med gode venner, lørdag er der kalender frit. Som i INGEN AFTALER! Og søndag glæder jeg mig enormt til. Der skal vi grille og hygge HELE dagen med alle mine gamle studievenner. Long time no seen. FEST! Det er søndag, I know. Jeg er ligeglad. FEST! Og mange børn.

Hav en skøn én af slagsen. Nu vil jeg synge et par sange med baby A, pakke os sammen og smide hende i cykeltraileren (verdens BEDSTE køb) og drøne ned og hente hendes storebror.

MYZ (med z) -bare fordi Bastian hader når jeg gør det. Og drik en øl i Nyhavn og spis en KÆMPE is. Og kom lige forbi med lidt vingummibamser…

//C

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grunde til at du bør være på Instagram