Netflix anbefaling til BØRN!

Bølgeskvulp

Jeg lytter til bølgeskvulpene imod båden, og havnens lyde. En lille motorbåd sejler forbi i samme nu efter en sen aftentur. Om få sekunder vil jeg kunne mærke vores båd gynge sagte, fra efterdønningerne. Jeg elsker de lyde og bevægelser. Siden jeg var helt lille har jeg elsket havet. Af alle fire elementer, er havet (eller vandet) uden sammenligning min favorit.

I gymnasiet var vi en gruppe af fire veninder der hang meget sammen. Og som man gør i teenageårene, så lavede vi en lille klub, hvor alle medlemmer repræsenterede et element. Mit var vand!

Vand! Gad vide hvad det betyder? Hvorfor er vand så stor en del af mig og for mig? Og hvorfor minder mit sind om vand?

Det er sgu da lidt syret og sjovt at tænke på. Jeg har altid været forholdsvis rolig af sind fuldstændig som når der er  havblik. Tilgengæld når der er røre i andedammen og bølgerne går højt, af forskellige årsager, så kan jeg blive edderspændt rasende.

Jeg har aldrig været i tvivl om at vand er mit element. Det er ved havet jeg finder ro og styrke. Jeg drages af det. Mystikken, friheden! Som barn var det eneste jeg ville være, hvalforsker. Og bare bo på en båd ud for Grønlands  kyster. Luk lige øjnene og overvej hvor fedt det ville være.

Nu måtte jeg lige Google hvad elementet vand betyder. Og here goes:

Vand er…

…det mest feminine af de fem elementer, men i den kinesiske astrologi betragtes det feminine ikke som værende svagt, tværtimod. Vand er det stærkeste element, da det kan bevæge sig igennem eller rundt om noget uden at miste sin oprindelige substans og form. Med tiden kan vandet forcere selv det største og stærkeste bjerg.

Dette kan give sig udslag i mange forskellige personlighedstræk, eksempelvis ved at personen er:
– fleksibel, imødekommende, venlig og forstående.
– ofte dygtige til at lytte og har ofte en veludviklet intuition og stor psykologisk indsigt i andre mennesker.
– bærer ikke nag, tænker meget objektivt og danner oftest deres meninger ud fra et helhedsindtryk, hvor de vægter de forskellige synspunkter objektivt imod hinanden.
– kunstnerisk, omsorgsfuld, forstående, sensitiv, ikke konfronterende.

Nu går jeg ikke synderligt op i astrologi, men de siger at man er født ind i et element. Det testede jeg så. Og jeg er ikke født under vand, men under metal. Tilgengæld er jeg Stenbuk i stjernetegn, og jeg kunne vitterligt ikke finde et stjernetegn jeg mindede mindre om, end Stenbuk. Så jeg tror mere på ascendant og egen mavefornemmelse.

Og ovenstående beskrivelse af Vand personer, passer ganske fint!

For faktum er bare. Jeg elsker havet!

Vi du også læse om elementerne så var det hér (på dette absolut ikke verificerede site), jeg fandt informationerne.

Tror I på astrologi og stjerne og så´n?

Billederne er fra den dejligste weekend i Helsingborg på min fars båd.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Anette

  Hvor er det pudsigt med forskellighederne mennesker imellem. Jeg har det lige modsat med vand. Eller måske bare havet. Jeg frygter det! Som barn var jeg altid meget køresyg og søsyg bare jeg steg ombord på en båd. Det tog lige toppen af begejstringen meget tidligt i livet. Derudover har jeg bare altid frygtet hvad der er under overfladen når jeg ikke kan se igennem. Følelsen af at vade ud fra stranden og i blinde støde på mystiske ting på havbunden kan gøre mig helt panisk. Der er jo både klamt tang, krabber der kan nappe mig i tæerne og måske støder man på en brandmand gys. Næh du, jeg holder mig til poolen på ferie og er vist langt mere en del af den jyske muld 😃
  Jeres sejltur ser dog fantastisk smuk og dejlig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et dejligt, livsbekræftende og smukt indlæg, som man bliver helt glad i låget af.

  Og hvor er det rart at høre, jeg ikke er den eneste. Det er altid til meget morskab for andre, at jeg kan få klaustrofobi af ikke at kunne se kimingen ubrudt af nogen ø, at jeg i alle årets måneder står længe i vandkanten i mine gummistøvler (når det altså ikke som nu er i badetøj). Hver gang jeg går tur trækker havet i mig, og jeg skal lige end og mærke temperaturen (læs: friheden).

  Her gik jeg og troede, det handlede om at være opvokset på Ærø – men det er vel næppe dit tilfælde. Men det er en skøn ting alligevel.
  Jeg håber du altid vil være nær vandet.

  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix anbefaling til BØRN!