Siden sidst #4

#Billedspam, all Inclusive, vandland og disko dasko

“Skal vi?” Bastian kiggede på mig.

“Skal vi ikke bare booke den ferie til de varme lande?”

Planen var ellers nøje lagt, vi skulle bruge samtlige 21 feriedage på at pakke 200 flyttekasser ned, og ud. Men da vejret viste sig fra sin ganske normale danske sommervejrside (som i nederen), og vi stirrede på børnenes 4 store hundeøjne, tog vi en hurtig beslutning.

Vi pakkede sydfrugterne, dykkerbrillerne, og murstensromanen (ej det sidste var bare noget jeg fandt på #harikkeåbnetskønlitteraturi5år), og købte en billig (NOT) afbudsrejse til Hurghada. Normalt ville vi undgå både all-inclusive og Egypten. Men med hedebølgen i Sydeuropa, og de tårnhøje priser til Nice, var det nærmest ligemeget.

Så Egypten blev det.

3 dage tog det, og så stod vi i Københavns lufthavn.

Vi var med en aften flyver, dvs. vi landede i Afrika ved midnat, og ligeledes på hotellet kl halv to om natten. GISP!

Hjemmefra havde vi specifikt bedt om et hotelværelse med flere rum, så vi ikke skulle sidde i bælgravendekulsort mørke kl. 20 når ungerne blev puttet. #denfejllavermankunéngang.

Hvad vi fik? Ét stort rum med 3 senge. Tilgengæld fik vi værelSET lige overfor resortets eneste DISKOTEK!?!?!!? Så med Haddaway (I kid you not), trissede vi (klokken HALV TO OM NATTEN) tilbage i receptionen.

Og I får ét gæt. Tror I, vi var happy for det værelse og den beliggenhed.

NOOOOOOO! Og det var personalet heller ikke i tvivl om. I retrospekt undskyld.

Vi gik på kompromis, tog en enkelt nat med Barbiegirl, for at tage kampen med rejseguiden og hotelchefen næste morgen.

Og det blev det, næste morgen altså, og vi fik tilbudt et værelse med TO rum, på søsterresortet. Hvor der, stik imod vores eget, var egen forlystelsespark og vandland. Samt vi fik fri adgang til begge resorts. WIN!

Vi takkede pænt ja. Og i en uge lavede vi ikke andet end at stå op, dyppe os i faktor 40, stå i kø til morgenmaden sammen med resten af Østeuropa, daffe til strandresortet, ligge ved en pool, stå i kø til frokosten sammen med resten af Østeuropa, sove lur, være i børnevandland, gå i bad, stå i kø til aftensmaden sammen med resten af Østeuropa, prøve 5 ting i forlystelsesparken, og på hovedet i seng.

REPEAT!

Men ved I hvad? Det var helt ok. Vi tog afsted for at få varme, se på andet end flyttekasser, tænke på andet end borger.dk, og for at give børnene lidt primetime. Og det fik vi. I bakspejlet tror jeg det var verdens bedste beslutning, os selvom vi var nanosekunder fra at miste Anna til de evige Egyptiske kloakmarker (et af mine, til dato, mest læste og gispede indlæg), men vi blev opladt og fik den nødvendige energi der skulle til for at klare os igennem flytningen.

Og nu til billedspam!!! Undskyld, jeg kunne ikke lade være. Den måtte komme!

dsc_0155

dsc_0271 dsc_0248 dsc_0240 dsc_0236 dsc_0188 dsc_0061 dsc_0070 dsc_0138 dsc_0145 dsc_0173 dsc_0059 dsc_0054dsc_0072 dsc_0099 dsc_0141
dsc_0204

 

Og fuldstændig off topic, så kan man se spændende sager LIGE nu på min Instastory #detvildeliviHareskovBy

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Regitse

  Sheizhund hvor ser det bare skønt ud! ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   IT WAS!!!! Billederne lyver på ingen måde. Det VAR skønt!!!! Og tak for at du læser med. Og kommenterer!! Dét har jeg optur over! Elsker når folk lægger et like, og er i himlen hvis de smider en kommentar! Så TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor

  Skønne fotos 😘 Hvor se I godt ud alle sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst #4