Mine 3 favoritter fra Nilens Jord

Anmeldelse af Garmin Fenix 5S Sapphire Rose Gold

Jeg skrev og skrev en masse indlæg i Egypten, der var på ingen måde nogen rød tråd. Der var bare mange. 12 styks ialt. Og nu udgiver jeg dem, ét af gangen. I kan således læse om mit værste mareridt, da min datter røg i en brønd, hér. Eller om en underjordisk massage hér. Og hvis I fortsætter i dette indlæg. Kan I blive klogere på det bedste køb jeg længe har gjort! God læselyst.

garmin

Jeg har købt det her ur. Og det er ét af de bedste køb jeg længe har gjort. REALLY!

Jeg blev selv solgt en aften i godt vennelag, hvor min veninde stolt fortæller om sit og alt hvad det kan. Jeg kunne godt mærke at det ville være godt for mig.

Og hun ramte på et fantastisk godt tidspunkt. Qua min begejstring for løb, og det faktum at jeg er konkurrence menneske, var jeg på udkig efter et godt løbeur.

Det har jeg fundet. Men jeg har fået meget mere end ‘bare’ et løbeur. #kæftjegkusælgesandisahara #bareforengodordensskylderdetpåingenmådespons #GIDdetvar!

Jeg gik ind til projektet, indstillet på at skulle eje et stort sort Garmin et-eller-andet ur. Et ur jeg kun havde i sinde at tage på når jeg løb. I mørke.

Jeg har fået det stikmodsatte. På min venstre arm sidder et hvidt (de kalder det champagne farvet) Garmin 5S, med Sapphire glas og rosegold (ved ikke hvad jeg skal oversætte det til) krans. Det er edderbroderme pænt, elegant, let (i vægt), og kan utroligt mange ting. Som i uendeligt!

Jeg troede jeg kun skulle bruge det når jeg løb. Jeg har nærmest ikke haft det af armen siden jeg købte det.

Det kan seriøst mange ting. Virkelig mange. Jeg har kun kradset i overfladen af toppen af isbjerget.

Men dét jeg bruger det til er følgende:

Løb:
Jeg bruger det hver gang jeg løber. Og i modsætning til Endomondo, er det topfedt at jeg med ét tryk, kan standse tiden når der eks. er rødt lys. På min app (der hører til uret) kan jeg se grafer over hvor hurtigt jeg har løbet, sammenlagt med hvornår min puls har været høj og lav. Undervejs i løbet kan jeg hele tiden holde øje med min fart, og lap time. Lige noget for et konkurrence menneske som mig.

Motivation:
Uret tracker hvor mange etager jeg går op og ned om dagen, og jeg er blevet overrasket over hvor meget jeg går ned i forhold til op (hvilket JO slet ikke giver mening. MEDMIIINDRE man tager elevatoren LIDT for meget) #guilty. Jeg tænker ærligt talt bare ikke over det. Det gør jeg så nu. Jeg går mere og tager oftere trappen op. Jeg får sågar hevet mine kolleger med på det. Efter frokost når de trykker på elevator knappen og jeg siger “ej trappen”, svarer de “Nårh ja, du har jo det der ur🙈”. TSK! #detakkermignårdeblivergamle

Søvntracker:
I en periode hvor søvn er en by i Rusland, er det faktisk meget rart at vide nogenlunde hvordan ens søvn har været. Så hver morgen tjekker jeg om jeg har sovet godt. Forstå mig ret, jeg mærker selvfølgelig også efter, men jeg kigger efter hvor meget jeg har været vågen.

Ur:
Jeg bruger det selvfølgelig som ur. Helt almindeligt ur. Og det er helt rart at kunne se hvad klokken er uden at skulle finde min telefon frem.

Besked, telefon og kalender:
Jeg har connected uret til min tlf, således at jeg får en lille vibration på håndleddet når der er indgående beskeder, opkald eller kalender reminders. Jeg var skeptisk i starten og troede jeg ville blive afbrudt konstant af beskeder. Men jeg er blevet overrasket og har i praksis fundet ud af at jeg tjekker min tlf langt mindre efter jeg har fået uret. For nu behøver jeg reelt kun at kigge på den når jeg VED der er noget jeg bør læse. Og ikke tjekke hvert 5 min for OM der måske var en rotte i fælden. Min tlf ligger altså på kontoret når vi er hjemme. Om jeg så ikke bare forsvinder ind i uret og læser beskeden derfra? Nope. Det kan man ikke. Det lille display viser kun kort at det er en SMS, hvem den er fra, og første linie i den. Så kan jeg diskret lige dreje håndleddet, imens jeg læser bog for ungerne, og se om det er vigtigt. Hvis ikke. Så tjekker jeg næste gang jeg er i nærheden af tlf.

Om jeg vil anbefale uret til andre?
ØH JAAAA! Been there, got the t-shirt. I et omfang hvor mine kolleger driller mig, og nu er stensikre på at jeg får royalties per salg. Gid jeg gjorde😜. For jow, jeg vil anbefale det. Til enhver tid. Det er dyrt. Men taget i betragtning af hvad man får for pengene. Så kunne jeg komme i tanke om mange andre ting jeg bruger langt mindre, men som koster langt mere.

Det er motivation, sundhed og praktiske funktioner pakket ind i elegance og stil.

Masser af stjerner fra mig.

Uret kan købes hér. Og er man mega techie, så kan man læse den vildeste, mest grundige test, hér.

Og ellers spørg som altid.

Vil man iøvrigt læse mine løbetips. Så er det hér.

God fornøjelse.

//C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

7 kommentarer

 • Christina Østergaard

  Hej 🙂 Tak for anmeldelsen. Jeg har lige købt uret, men er dog kommet i tvivl. Kan det blive ved med at være hvidt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dia

  Fuck. Nu kan jeg ikke leve uden… 😩💸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Nu når du alligevel opfordrer til at stille spørgsmål.. 😉 Virker pulsmåleren godt? Jeg har prøvet et Garmin Vivosmart HR og der var pulsmåleren ret ringe. Og hvordan med GPS’en, synes du den er nøjagtig? Det ser ellers lækkert ud! Har du købt det i en fysisk butik? Jeg vil ihvertfald godt prøve det på, inden jeg evt. ønsker mig det 🙂
  Tak for en grundig anmeldelse og god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   UNDSKYLD ÅNDSSVAGT sent svar. Eneste forklaring er vores flytning. Undskyld. Men JA! Jeg arbejder sammen med en gammel elitesoldat, og selvom han stadig bruger pulsbæltet (ved ikke hvad det rigtig hedder) om brystkassen, så har han lige købt et til sin kæreste (altså det samme som jeg har), og han siger at det har en overraskende god pulsmåler og GPS! Tjek evt det link jeg har lagt ind til den grundige test. Der er fine grafer hvor ham der tester har haft Garmin ur og pulsbælte på samtidig. Der er enkelte få udfald ellers er den næsten identisk. Jeg har købt det online. Og ved desværre ikke om det findes i en fysisk shop et sted. Men hvis du bor i nærheden af Hareskov by er du velkommen til at kigge forbi og prøve det. Alternativt arbejder jeg både på Teglholmen og i Lyngby (om torsdagen), du siger bare til:-) Send mig gerne en besked på FB hvis du har lyst. Håber det var svar nok. KH C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Awesome ur! Jeg ønsker mig også et:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   DET ER SÅ STJERNEFEDT!!! Jeg er så glad for det at jeg sover med det om natten, og bliver helt mut når det skal oplades en gang om ugen:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mine 3 favoritter fra Nilens Jord