VIND en aften med Nilens Jord og mig (inkl goodiebag)

nilens-jord-event

  Jeg er jo så tosset heldig og stolt over at være ambassadør for et så fint mærke som Nilens Jord. Et brand, right down my alley, som man siger. Nu har jeg brugt produkterne i et år, og jeg bilder mig ind at jeg kan mærke (og se) en synlig forskel. Til eksempel kan jeg fortælle at normalt på denne tid af året, får jeg røde tørre pletter på mine kinder. Og generelt rosa hud der klør. 7-9-13, jeg har endnu ikke haft det. Og det har jeg SYGT optur over!!! Nå til sagen, frøken Havning. dsc_0458 Kan I huske at denne dejlige dame (og jeg mener det) og jeg, i samarbejde med Nilens Jord, arrangerede et tosset godt event tilbage før sommerferien? Dengang håndplukkede vi en række hamrende dejlige bloggerveninder og skønne ladies. For en lille måneds tid siden, mødtes Elisabeth og jeg så igen med Ida fra Nilens Jord. Udover at spise god mad og sludre, skulle vi planlægge vores næste event. Og overskriften for det blev, læserne! Altså jer! Vi syntes det var fjollet at det altid er bloggerne der kommer ud og får farverige smoothies, goodiebags og high-fives. Så vi ville gøre noget atypisk og invitere jer læsere. Det foregår derfor således, at vi igen har inviteret en række søde bloggerdamer, OG bedt hver bloggerdame om at invitere en læser. Det gælder selvfølgelig også mig selv. Og halleluja! Jeg elsker at jeg denne gang kan tage én af jer under armen, og med til et event med Nilens Jord (som vi jo ved laver de svedigste events, og sygeste goodiebags).

Hvad kan man vinde?

En fantastisk aften på Tonys på Østerbro med velkomstdrink, 3-retters menu, personlig hudanalyse, en goodiebag skræddersyet til dig, en quiz med en lækker præmie og masser af tøsesludder med andre bloggere og læsere.

Hvordan deltager man?

  • Du skal have en ledig aften (eller kunne tage det) d.  22.11 (fra 17.30-22) til et event med hudpleje i fokus.
  • Du skal skrive en kommentar, enten herunder indlægget, på Instagram, eller på Facebook (eller alle tre steder, for at tredoble din chance). Gerne noget med hvorfor du læser med hos mig? Eller om du har et favorit produkt fra Nilens Jord? Eller bare hej.
  • Og så skal du holde øje med din indbakke d. 3.11 hvor jeg trækker en vinder! (og der er kun én vinder, til trods for at man kan deltage både på bloggen, på Instagram og facebook).
Jeg glæder mig som et lille barn!!! Næsten mere end jeg glæder mig til juleaften, og det er svært meget! Mange mange kram fra mig!