Hvem er jeg? #1

  [caption id="attachment_795" align="aligncenter" width="390"]Rasta Mama Rasta Mama[/caption] Lidt fun facts om mig, på sådan en høj hellig eller langt fra, Tirsdag...
  • Jeg er en sucker for billigt slik. Jeg vil altså allerhelst have de billige flødeboller fra Netto, fremfor de dyre fra Irma. Og skal man VIRKELIG kræse om mig, skal man købe en pose Haribo mini slik. Det er spot on mig!
[caption id="attachment_797" align="aligncenter" width="320"]YES den er GOD nok.. 5 that is! YES den er GOD nok.. 5 that is![/caption]
  • Jeg kan have 5 skeer hængende på ansigtet. I kid you NOT!
  • Jeg praler. Når jeg er fuld. Arhmen I fatter ikke de historier jeg har fået bildt folk på ærmet når promilen stiger. For satan, jeg ku bide tungen af mig selv engang imellem. Allright, det var skisme meget fedt en HEL aften, at få gratis drinks i byen i Madrid, fordi jeg fik bildt nogen ind at min bror var Michael Laudrup. Eller dengang jeg fik overbevist et helt hold russere om, at jeg har været på landsholdet i Limbo. Okay, jeg er os SYGT god til det. Eller var. Har ikke testet efter to børn...
  • Har haft flettet alt mit hår afro style... SCHEISSE det var tungt. Og scheisse hvor tog det lang tid at rede ud igen! Og endnu mere SCHEISSE hvor brugte jeg meget hårkur.
  • Jeg er uddannet Civil ingeniør. Og qua, har jeg lært at svejse. Og skille og samle en knallertmotor på en time. Sådan cirka. Tidmæssigt kan der forekomme pral hér. Og nej jeg er ikke fuld. Højst lidt glemsom.
  • Har været au-pair i Madrid lige efter studentereksamen. Et helt år boede jeg dér. I en lille flække. Navalcarnero. Noget med havet og noget kød halløjsa. Egentligt et lidt sært navn at vælge til en by MIDT inde i landet. Så yup jeg taler sproget og jeg GLÆDER mig som et lille barn til vores sommerferie til Malaga.
  • Jeg var spejder. Eller FDF´er som det så fint hed. I RIGTIG mange år. Og selvom det er den største mobbefaktor i preteenageårene. Eller var. Så er jeg saftsusme glad for at jeg gik til det. Så er ikke et sekund i tvivl om, at mine unger skal tilbydes selvsamme sport. Hvis man da kan kalde det det. Man bliver så satans praktisk af det skidt.
  • Jeg er et kæmpe ordens menneske. Jeg lever og ånder for orden. Og jeg er en ægte pige der elsker processen i oprydningen og ikke mindst det tidspunkt hvor man smækker benene op i sofaen med en kaffe og stolt betragter arbejdet! JEG GRAVER DET!!!
  • Jeg har læst og studeret et halvt år på Hawaii. Of all Places. Med postadresse i Waikiki og skolegang i Honolulu. Hvad gi´r I? Og FØJ hvor var det fedt! ALLE burde prøve Hawaii. Det graver jeg i dén grad os!
[caption id="attachment_796" align="aligncenter" width="379"]Hawaii og mig Hawaii og mig[/caption] That´s all for now folks... Jeg skal til køjs med en kop te og måske en bog!? Kan man det!? Kan høre Baby A begynder at øffe, så kan være jeg må udskyde mig-tids projektet. Godnat til jer alle skønne mennesker der læser med. Er jo helt skørt at min blog med sølle 3 måneder på bagen har haft mere end 3700 unikke læsere! Jeg elsker jer alle sammen. Hver og én. Og kan SÅ godt sætte mig ind i, når de andre bloggere i blog land siger at det er læserne der gør´et. For det ER det sgu! Hver gang jeg får et like, en kommentar, eller en hilsen med på vejen. Får jeg ENDNU mere lyst til at hoppe hjem på kontoret og grifle videre. NAT NAT! //C