Dit bedste trick til konflikter og overgange?

Konflikter og overgange børnDet er puttetid, man forsøger at gøre sit bedste for at få en blid overgang fra aftensmaden til putningen. Man er allerede indstillet på at der kommer en konflikt, og netop derfor forsøger man sit bedste på at undgå den. Hver aften. Rabalder og magtkampe. "Jeg er ikke TRÆÆÆÆÆT!" vrisser barnet. En hermetisk lukket mund når tandbørsten nærmer sig. Børn der løber væk og gemmer sig under diverse senge, sofaer og andre skjulesteder. Og man er selv mere end træt. Man sidder mentalt allerede i sofaen, med benene oppe og en behagelig ro om ørene, velvidende at alle børn sover. Man skal BARE lige vinde dagens sidste kamp, løbe den sidste marathon. Og SÅ har man fri. Men alt imens at kampen kører på sit højeste, kan mig-tiden i sofaen godt føles MEGET langt væk. Og gode råd er dyre. I den virksomhed jeg har med min partner in crime, Loui, er vi i skrivende stund ifærd med at udvikle et produkt der kan hjælpe til lige netop de peak situationer der opstår ved overgange. Men vi har brug for jeres hjælp.

Vi har brug for jeres vildeste tricks.

For lige at kickstarte jeres hjerner kommer jeg her med et par eksempler: TIL TANDBØRSTNINGEN:
  • Idag skal vi stå på ét ben imens vi børster tænder. Kan du det?
  • Idag skal vi lege et farligt dyr der både brøler og knurrer, imens vi børster tænder.
TIL AFTENSMADEN:
  • Idag skiftes vi til at vælge hvad hele bordet skal spise. Far starter eks. og vælger at alle smager på majsene (og så spiser alle majs), og sådan kører vi bordet rundt.
  • Blindsmagningen. Man lukker øjnene og ser om man kan få mad op på sin gaffel, ind i munden, og så skal man gætte hvad det er.
TIL BADET:
  • Få den voksne til at gemme ting i vandet, imens barnet har lukkede øjne, hvorefter barnet skal finde tingen.
  • Få læst eventyr under badet.

STIK MIG JERES ALLERBEDSTE TRICK(S) SOM VIRKER HOS JER:-).

Hvis de er mega gode (som jeg tænker de er), vil vi tage dem med i produktet.