Vil I se mit soveværelse? (Før og efter billeder)

Så er soveværelset ved at være færdigt. Vi mangler stadig lidt småting, men I grove træk, er det færdigt. Så jeg tænkte om I ville se med? Jeg har ikke selv det mest veludviklede indretningsgen. Men det har Nana, min meget gode veninde (og iøvrigt blogger). Så hun tog sig tid i 4 timer, kom hjem til mig, og gav den hele armen. Jeg sørgede for boller, ost, pølse, og te (hun drikker ikke kaffe -whut?!). Derefter gik hun rundt i huset med en lille blok og en ipad og noterede sig gode fifs. Bagefter satte hun sig med mig og gennemgik hvert rum, viste mig på listen hvad hun anbefalede, og som inspiration havde hun fundet billeder på Ipaden, af interiør der kunne passe ind i hendes forslag. Hun havde sågar tænkt ind at vi ikke nødvendigvis har millioner, at shoppe for. MEGA TAK  FOR HJÆLPEN NANA!!!

Og nu, mine damer og herrer, billederne!

Først kan I se hvordan det så ud FØR (Det ene billede jeg har husket at tage)! Derefter hvad jeg har gjort for at få det hyggeligt. Vi mangler stadig et lille tæppe til gulvet, og nogle fine natlamper. Måske vi er heldige til Black Friday.

FØR

img_08281

EFTER

dsc_0591

Plakaten er her fra. Planten er fra Aldershvile Planteskole. Den hængende potte har jeg fundet hos Silvan.

dsc_0582

Farven på væggen er fra DYRUPS og hedder NEUTRAL10 (og man sover mega godt efter vi malede, det giver en helt magisk ro)

dsc_0579

Puder og sengetæppe er fra HAY, sengebordet er fra IKEA og sengen er fra Bedrenætter (og man sover sygt godt i den!).

dsc_0595

Foldestolen er en Mogens Koch stol, jeg elsker den. Man sidder åndssvagt godt I den og så er den bare mega pæn. Og så var Mogens Koch min papfarfar (Gamle Mogens kaldte vi ham). Hvis I os kan li´ den, så find den hér.

Tæppet på stolen er her fra.

Kaktussen er fra Rema1000.

 dsc_0598

Kan I li’ det?