Mig og min Kiddo feat. Lillemor og Kummefryseren

Så er der sgu en fisk i nettet! Denne gang en sprød sild. I kender hende måske!? Fra Godmorgen Danmark? Eller Føtex? Eller sågar Vestegnen? Hendes ordforråd er skarpladt 24/7. Hendes øjne er store og runde, så selv Bambi er misundelig. Hun skriver humoristisk, og rammende. Og helt privat, er hun typen der kommer forbi med brød når man er sulten. Og sender søde opmuntrende sms´er når man er ked. Hun har begge ben godt placeret i Vestegnsmulden, og hjælper dagligt babyer til verden. Selv? Har hun 2 af slagsen. Børn, that is! Mandlen og kummefryseren. You do the math! Hun hedder Tina, og hun er ejer af domænet Lillemor! Jeg er så pis´hamrende glad for idag at kunne præsentere jer for.....

Lillemor og hendes herlige kummefryser på 5 år!

lillemor
  1. Hvornår er jeg en sød mor? Tina: Når vi tager på mor-datter date med burger, biograf og slik. Kummefryseren: det var da nogle kedelige spørgsmål.
  2. Hvad er min yndlingsmad? Tina: Jeg siger ikke nej tak til en god, mør bøf, med rustikke kartofler og Bearnaise sovs! Mums Kummefryseren: Hi hi hi... Hvad? (lang tænke pause). Boller i karry. Og ost.
  3. Hvor vil jeg gerne rejse hen? Tina: Et sted med varme, hvide sandstande og drinks. Kummefryseren: Til Lalandia. Eller der hvor det der store jul er (London eye).
  4. Hvad gør jeg, der gør dig rigtig glade? Tina: Leger den samme (og samme... Og samme... Og samme... Og samme) leg med feer. Kummefryseren: Når du giver mig slik! Især kinderæg. Find på nogle andre spørgsmål mor.
  5. Hvem er bedst til at køre bil (mor eller far)? Tina: Far Kummefryseren: Mor
  6. Hvem er bedst til at lave mad (mor eller far)? Tina: Det er mest mig der laver mad. Til gengæld renser jeg aldrig lokummer. Så tror hun siger mig. Kummefryseren: Mor
  7. Hvad siger jeg tit? Tina: Jeg vil gerne ha' I hører efter hvad jeg siger. Kummefryseren: (flækker af grin... Griner stadig...og fniser og holder sig for munden mee begge hænder). Du siger tit "skat"
  8. Hvad gør mig ked af det? Tina: Når Ikke de hører efter hvad jeg siger. Og når de driller hinanden. Kummefryseren: når vi slår dig. (??)
  9. Hvad arbejder jeg med? Tina: Jeg er jordemoder. Kummefryseren: Babyer. Babyer kommer ud af tissekoner (fniser igen) og også IND af tissekonen (fniser endnu mere)
  10. Hvor høj er jeg? Tina: 186cm. Kummefryseren: hundrede tredive tusind. Lige så høj som huset
TAK TINA! Bare tak. P.s. har man som Tina siddet i den situation, hvor barnet spørger: "Hvordan kom baby så IND i maven......?". Så kan jeg VARMT anbefale at læse hendes bud på samtalen HÈR! Eller pendanten, hvor barnet vil vide hvordan baby kommer UD af tissekonen!? Det findes HER. Og ellers synes jeg bestemt I skal klikke jer videre rundt i de andre `Mig og min kiddo indlæg....´: `Mig og min Kiddo feat. Sneglcille og Otto´. Findes lige HER! `Mig og min kiddo, feat. Voxtrup, Arthur og Herman´. Findes lige HER! `Mig og min kiddo, feat. Superheltemor, A, L og N´. Findes lige HER!