KONKURRENCE: Vind 500kr til Miinto

miinto - Sponsoreret- Iiiii saw mooommy kissing Saaaaanta Claus!! Og der faldt sgisme en gave af til jer... Jeg ved det godt. Det kan være svært at se blogland for bar´ konkurrencer i denne herlige December måned. Men se på det sådan hér. Det er til ære for bloglæserne!! Altså jer. Og nu vil jeg være med. Jeg har derfor kissemisset med julemanden.  Jeg har RIGELIGT om ørerne med at starte egen virksomhed. Så fra min hånd er der ikke daglige låger med gaver. Alligevel skal I have muligheden for at vinde en ekstra julegave til jer selv her på domænet. Hele to gange! Første konkurrence starter idag, og bliver udtrukket på lørdag d. 10 dec. kl 20. Idag kan I blive den heldige vinder af et gavekort på 500kr. til webshoppen Miinto. En kæmpe webshop der dækker alt lige fra Dame, Herre, Baby, til Bolig og Beauty. Jeg håber MEGET I vil lege med. Ovenfor har jeg lavet en lille inspirations collage af fine ting, alt koster under 500. Hvis man synes om noget af det, har jeg linket individuelt herunder.
  1. Kubelysestage fra Housedoctor til 249,-, 2. Bamse fra Maileg til 249,-, 3. Baby Grab Ball fra Cam Cam til 275,-, 4. Champagne fra Kortkartellet til 399,-, 5. Baby hue fra Huttelihut til 399,-, 6. Jumpsuit fra Sophie Schnoor til 299,-, 7. Lace Lingerie fra 2ND Day til 299,-, 8. Nederdel fra MbyM til 400,-, 9. Blonde Bluse fra One Two til 499,-, 10. Jeans fra Dr. Denim til 400,-

SÅDAN DELTAGER DU!

Smid en kort kommentar her til indlægget. Og skriv gerne hvilken type indlæg I bedst kan lide, både her eller på andre gode blogs:-).

MANGE GANGE HELD OG LYKKE!