Sunde æblemuffins med blåbær og kokos

dsc_1577

På 4 dage. Har jeg bagt dem her, 4 gange. Det vil sige 48 styks ialt. Og jeg har vel selv spist halvdelen. Indrømmet, jeg er ved at nå et mæthedspunkt. Men de er dælme gode. Gode til den lille sult. Gode som eftermiddagssnack til ungerne. Gode til sådan nogen som mig, der tænker at 3 uger uden sukker er en pisse god idé... Og så er de nemme. MEGET nemme. Og hurtige. Meget hurtige.

Til hver portion har jeg haft ungerne med i processen. Jeg skærer æblerne i små tern. Det ene barn står med Margrethes røde skål og rører, imens andet barn hælder ingredienser i. Med undtagelse af æggene. Dem nappede jeg selv.

Da min partner in crime, Loui, skulle smage dem sagde hun:

"Er du sikker på at de er uden sukker?!"

"JEP!"

Så de her lækre æblemuffins, er gået hen og er blevet min redning i mine sukkerfrie uger. Åbenbart. Jeg fandt grundopskriften hos hende hér. En super smuk kvinde. Hvis blogs tilstedeværelse jeg slet ikke kendte. Men med mange lækre opskrifter, som jeg bestemt skal dykke ned i. Jeg har så udvidet æblemuffin opskriften lidt. Med input fra ungerne. Ej ærligt? August insisterede på at der skulle blåbær i. Så det gjorde vi. Og det gjorde dem kun ENDNU bedre. Vi har os forsøgt os med melon. Gå med blåbær. Det er bedst.

Vil I gøre mig og ungerne kunsten efter? Here goes:

Ingredienser:

3 æbler i små tern 1 dl kokosmel 4 æg 1 spsk kokosolie 1 knivspids salt 1 spks honning 1 tsk kanel 2 dl. havregryn 24 blåbær

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser sammen. I vilkårlig rækkefølge. Fordel massen i en silikone muffin form. Bag ved 200 grader, varm luft, i 15-20 min.

Velbekomme!